tiistai 19. kesäkuuta 2012

Hulinaa ja vilinää mökillä

Eilen saavuttiin mökin auvoisiin maisemiin. Lapset ovat ihan täpinöissä! Kaiken pitää tapahtua HETI. Kalastetaan -NYT. Etsitään kotiloita -NYT. Mennään uimaan -NYT! Syödään herkut -NYT.... Niin, tämä on vasta toinen päivä ja meillä on aikaa tehdä kaikkia noita niin monesti, ettei enää jaksa. Ainakaan aikuiset :) hehe. Adepade on ollut niin täpinöissä tai ihmeissään, ettei oikein malta päikkäreille rauhoittua. Eka yö meni tosin hyvin, siskonpedissä äidin vieressä <3

Eilen lähdettiin matkaan jo aamulla, kun Aden aamupäikkäreiden aika alkoi olla. Noo, ei se sitten matkalla kuitenkaan ihan hirveesti nukkunut. Että ens kerralla venytetään siihen puoleen päivään -ehkä. Muuten muut lapset (3 kpl, on lasten serkkutyttö mukana) jaksoivat oikein hyvin. Ostettiin heille lehdet matkalukemisiksi meidän lähikaupasta. Heti ekana päivänä tytöt uivat uima-altaassa, jossa oli lämpimämpää vettä kuin järvessä. Järvessä he enemmän kahlailivat matalassa ja hyppivät laiturilta matalaan veteen. Kotiloiden kerääminen ja hiekan heittely oli kivempaa :) Päiväunille meni vain Keke. Illalla vaarin mukana isommat menivät saunaan ja minä jäin nukuttamaan Adea, joka nukahtikin melkein heti ja nukkui kellon ympäri.

Tänäaamuna vaari sai "mahtavan" herätyksen a la tytöt! Aamupalan ja aamutoimien jälkeen lähdettiin heti kaupoille koko konkkaronkan voimin. Uusi hieno grilli ja kesälelut lähtivät matkaan. Lapset saivat valita itse, mitä haluavat kaupasta ja Keke oli kyllä nopea. Lego Ninjago ja sormiskeittilauta lähti matkaan. Tytöt kierteli ja mietti ja otti käsiin jotain, kohta laittoi takasin... No löytyi sitten viime hetkillä värityskirjat, Baby Born tuttisetit ja Barbie-ballerinat. Molemmilla samanlaiset, koska "me ollaan samiksii" :) Selevä!

Tänään poltettiin nuotiota ja katiskaan tuli hauki ja lahnan poikanen. Lahnan saivat uima-altaaseen lemmikikseen. Enemmän siitä innostui vaarin koira, joka kovassa sateessa tarkkailee sitä kalaa altaan vieressä! Koira sekosi!! :) Tänään on siis odotetusti sadepäivä. Onneksi on varusteet säälle kuin säälle.

Vaari saa kyytiä, kun lapsenlapset kiusaa.. Vähän eloa hiljaiseen mökkiin! :) On se vaari varmaan ihan poikki kun täältä lähdetään...

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Pitkä kuuma kesä

Maha täynnä Ben&Jerrys Cookie Dough- jäätelöä, nams! :) Vähemmän olis varmaan riittänyt... Varsinkin näillä mun minimaalisilla liikunta määrillä.. Ei pidä ajatella, että no sitten huomenna vaan TÄNÄÄN!! Tänään on hyvä päivä aloittaa. Meillä on itikoita!! Ja niin ovelia veijareita on, ettei edes huomaa kun ne pistää, mutta sen jälkeen.... Mun jalat näyttää törkeiltä! Ihan kun niitä olis hakattu. Melkein jokaisn itikanpuremapaukaman kohdalla on mustelma! Toisinaan ISO, toisinaan pieni.. Et ihan kiva hamekeli joo...... :) Mä hajoilen välillä ihan murusiksi, kun mietin tulevaa.... Päiväkotia ja erityisesti mun työkuvioita. Luotan lapsiini, että ne tulee kyllä viihtymään päiväkodissaan, mutta mites mun duunikuviot?! Joku hetki luotan itseeni ja unelmieni toteuttamiseen 110%, olen täynnä intoa ja onnea... Sitten joskus murrun, kun ajattelen että teen jotain paska duunia seuraavat 40 vuotta sisäinen elämän ilo ja palo tukahdetettuna, alipalkattuna ja skitsona akkana... Valoisa tulevaisuus, jeah? Se ei kuulosta siltä, mitä haluan. Ei kai nyt kukaan tollasta haluakaan elämänsä olevan! Kai tää on nyt sitä murrosjaksoa mun elämässä, kun uusi vaihde painetaan päälle ja siihen henkisesti valmistautuu ja varautuu... Pelottavaa.. Miksen saa olla vapaa kuin lapsi? Tänään tulee niin hyvä leffa Yle Teemalta; Pitkä kuuma kesä!! :) Mulla oli sen vhs joskus ja nyt menee takuu varmasti nauhalle!! Meilläkin alkaa "loma", lähdetään mökille! Keke on jo monta päivää sitten ollut valmis lähtöön ja reppukin on pakattu. <3 on se niin suloinen. Mun muru. Bensku "muutti" mummilaan viikoksi, kun mummi oli lomalla. Se oli eka kerta, kun Bensku on niin pitkään poissa kotoa. Hyvin oli tyttö viihtynyt! Meillä kotona alkoi ikävä jo liian pahasti puskea läpi... Ihana hiljaisuus; lapset nukkuu, mies on iltaa viettämässä. Nyt käperryn sohvan nurkkaan ja alan nauttia leffasta!!!