perjantai 4. kesäkuuta 2010

Sairauskierre vol.2

Vesirokko talttumassa potilaasta nro. 1! Katsotaan koska tulee tulevaan potilaaseen nro.2 :)
Ollaan siis oltu sisällä näinä kauniina päivinä, mutta ei voi mitään -kesä on onneksi vielä edessä!

Auto meni huoltoon, kun talvella kuskin oven pelti vääntyi jäästä.. En tiedä milloin saadaan se takaisin.. Pliis pian! En halua miettiä kauppareissuja ilman autoa.. Nytkin suunnitelmat meni plörinäksi (kuten tavallista) kauppareissujen suhteen kun tuli tämä vesirokko. Ei ole oikein liikkeelle päässyt! No eiköhän se auto ensi viikolla olisi valmis? KOP KOP.

Tuntuu, että elämämme on nyt risteyspisteessä. Miten tästä eteenpäin? Menenkö töihin vai en, muutetaanko vai ei, rakennetaanko ja jos niin yhteen tasoon vai kahteen, pysytäänkö tällä asuin kunnalla vai vaihdetaanko..

Miestäni on ainakin rakennuskärpänen todella puraissut :) Rakentaminen ei kyllä haittaisi minuakaan, saisi juuri sellaisen minkälaisen haluaa ja ihan uuden! Kaikki asiat ovat nyt vain heiteltyinä ilmaan ja nyt "vaan" pitäisi osata poimia sieltä ne asiat jotka halutaan. Vaikeaa... Luotan siihen, että aika näyttää! Yleensähän se menee niin, asiassa kuin asiassa, että välillä ei mitään ja välillä kaikki asiat tuppaavat tulemaan samaan aikaan!! Yritä siinä sitten pyristellä ;) Nyt voisi tulla taas jotain vinkkiä ylemmiltä tahoilta, että mitä pitäisi tehdä! (Mummi auta mua!!)

Tänään on mieheni ja minun 1.vuotis hääpäivä! <3 Tänään myös seuraavat mittarit saivat pykälää isommat numerot: seurustelun alusta 8 vuotta, kihloihin menosta 7 vuotta! Huimia lukuja näin nuoriksi! Siihen päälle vielä kaksi lasta. Omakotitalo, koira ja farmariauto odottavat vielä paikkaansa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti