perjantai 10. toukokuuta 2013

Kynsikurssi ja itsetehtyjä hamppareita

Tuntuu, että alotain aina sanomalla "taas on aikaa kulunut edellisestä postauksesta..." Jep, onhan nytkin aikaa mennyt, koska ei olisi?

Vappu tuli ja meni. Ilmapallot oli ja Keken pallo lähti jopa tuulenpuuskan mukana karkuun, yksi paino ei riittänyt pitämään sitä paikoillaan.. No se, lähti sitten vaarin ja ukin luo ja uusi samanlainen pallo saatiin Cittarista ja vieläpä vaivaisella kahdella eurolla! Ennen vappua kokeilin Pirkan ohjetta "Chorizo-jauhelihaburgerit" ilman sitä chorizoa ;) Ja ne oli hyviä! Sit paistettiin Rainbow:n Lankkuperunoita ja syötiin terassilla! Kyllä oli hyvää!!! Ja helppo tehdä.

Tällä viikolla kävin vihdoin ja viimein rakennekynsikurssin! Geelillä opeteltiin, kun niillä olen jo tehnytkin itse oppineesti.. Voi video, kyllä oli hyvä kurssi ja sain erittäin hyvät neuvot ja ihan yksityisopetusta!! Mahtavaa! :) Kurssilla tein kahdet kynnet, toiset tipeillä ja toiset muotilla. Muotit olivatkin uusi juttu, en ole niitä itselle ikinä kokeillut, koska luulin ettei niillä pysty itselle tekemään -olin väärässä! Eilen kokeilin sitten senkin, että tein muoteilla itselleni eikä se nyt mahdotonta ole! Muotit antavat enemmän tilaa luovuudelle ja pidän enemmän niistä nykyään vaikka ihan perusranskalaiseen :) Eivät tipitkään huonot ole, olen nyt vain enemmän innostunut muoteista :) Geelituotteetkin vaikuttavat hyviltä! Mulla on ollut vaan nettikaupoista ostettuja geelejä yms, ja esim. viimeistelygeelini on ollut ihan paska suoraan sanottuna. Enää ei tarvitse sellaisesta murehtia! Nyt vaan lisätreeniä ja ai että!! Kyllä mä tykkään!!!

 Tässä 1. mallin kynnet, tipeillä, ranskalainen geelaus ja pienet maalaukset+hileet+timantit.

 Tässä mallin nro.2 kynnet, ekaa kertaa muoteilla tehty. Alapuolella vihreää hilettä, päällä keltaista. Pikkusen maalausta ja timantit.

 Nämä viimeiset kolme kuvaa on sitten mun kynnet, jotka tein ekaa kertaa muotilla itselle. Alapuoli neon pinkki ja päällä valkoinen ranskalainen geelaus ja glitteriä ja maalausta.





2 kommenttia:

  1. Toi kurssi kuulosti todella kivalta! Saisko kysyy, että missä kävit kyseisen kurssin? Oliko hirveen hintava? Ku itse tässä just yritän löytää jotain hyvää kynsikurssia :D

    Ps. Upeet kynnet!!!

    VastaaPoista
  2. Hei kiitti paljon!! :) Kurssi oli Consult Ladyn järjestämä ja hinta on jotain tonnin kieppeillä.. yleensä sinne otetaan 3 oppilasta, mut mulla kävi hyvä tuuri, kun oli pientä sekaannusta päivistä :) suosittelen!! :)

    VastaaPoista