tiistai 23. lokakuuta 2012

Shine Like a Diamond

Viime viikko oli täynnä kivaa tekemistä!

Tein ripsihuoltoja ja uusia ripsiä ja sunnutaina viikko hupentui MESSUIHIN!!

Ripsissä olen vielä tosi hidas, mutta asiakkaat, tai siis kaverit, ovat olleet niihin tyytyväisiä ja sepäs tuntuukin tosi hyvälle!! Ei sitä sovi kiirehtiä vaan tehdä tarkkaa työtä. Jokaikisen ripsen kohdalla. Tästähän se nopeutuu, kun saa vaan tehdä. Olen kyllä niin onnellinen ja otettu, että porukat viitsii tulla mulle ottamaan ripsiä.

Kauneus- ja terveysmessuilta (en edelleenkään osaa sanoa niitä I love me-messuiksi, ihan typerä nimi!) odotin kynsitarvikkeita ja hammaskorua. En oikein muuta, en ainakaan näytteitä enkä maistiaisia. Mutta maistiaisiakin oli! Ihanaa piparkakutaikinan makuista protskupatukkaa!! Se jäi parhaiten mieleen ;) Kynsijuttuja siellä oli paljon ja paljon, mutta hinnat oli geeleissä aikas kovia. En sitten ostanut, kun en niiden laadusta tiedä mittään. Viiloja ostin, Swarovski timantteja ja Finishing ainetta. Tipit jäi ostamatta, koska muualta saa halvemmalla. Hammaskorun sain! Messuilta on jo vuosien ajan saanut ostaa pelkkiä hammaskoruja, mutta ne olis sit pitänyt mennä laitattaa hammaslääkäriin. Nyt kuin tilauksesta, siellä oli myös korujen laitto! Sain pitkään haluamani timantin, kun edellinen kultainen pisara vihdoin lähti pois. Paikallaan se pysyi 14 vuotta!! Ja sekin oli laitettu samaisilla messuilla :) Perinne jatkuu siis. Yhdet ihan sairaan mageet vaaleen punaiset korkkarit siellä oli ja jalassakin tuntuivat hyviltä, mutta ne saivat nyt jäädä sinne.. Ehkä vähän harmittaa.. Ei puhuta siitä enempää.. ;)

Tämä viikko koostuukin enemmän päiväkodin vasu-keskustelusta ja nauvolasta. Sekä päiväkotiin vienneistä ja hauista. Ne yleensä jää miehelleni, mutta tällä viikolla näin.. Ei siinä mitään muuta, kuin että lapsilla on vähän turhan pitkät päivät vaan. Onneksi vaan väliaikaisesti!!

Vaikka viikko oli kiva ja oli kivaa tekemistä, niin aikaa perheelle oli vähemmän.. No, välillä niin ja tällä viikolla on aika tasaista. Yhdet ripset vain varattu viikonloppuun, muuten menee ihan omalla painollaan. Perustanssitunnit löytyy kalenterista. Millos sen salin sais sinne kans? Tai lukeehan se sillä, mutta millonkohan sinne oikeasti pääsis? Vaikka melkein super-ihminen olenkin (haha) niin mä vaan olen iltaisin niin väsynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti