torstai 18. huhtikuuta 2013

Inspiration


Kaikenlaista on taas ollut ja aika lentää kuin raketilla!!

Viimeiset kaksi työpäivää pärähti käyntiin ja sit ovet aukeaa unelmilleni! Niinhän se menee, että never say never. Pitää taas todeta, miten hyvin se mun osalta pitää paikkaansa. Musta kun ei ikinä pitänyt tulla yrittäjää, niin nyt sit on tulossa! Se ajatus on saanut tässä aikojen kuluessa enemmän ja enemmän valtaa ja tarvetta totetutua. On ihanaa päästä tekemään jotain, mitä oikeasti haluaa, saada määrätä itse aikatauluja ja silleen. Oon niin täynnä intoa ja onnea! Jotain tämmöistä positiivista potkua tähän hetkeen tarvittiinkin. Ajoitus tuntuu oikealta. Nyt jälkeenpäin voin sanoa, että hyvä ettei tämä tapahtunut syksyllä. Liian raskaita asioita tapahtui talvella, että kiitän onneani etten ollut asiakaspalvelutyössä saati yrittäjänä tuolloin.




Olen ottanut itselleni semmoisen elämän projektin, panostan enemmän treenaukseen. Otin sitten itselleni pt:n ja miten hyvän pt:n sainkaan!!!!! On ruokavaliotkin ja kaikki. Oman pt:n kanssa treenaaminen on vaan niin helvetin siistii! Tällä hetkellä ollaan menty kaksi 1,5h treeniä viikossa yhdessä, sitten mulla on 1h tanssia ja yksi oma salitreeni (muksut on samalla jumpassa, niin mikäs siinä :) )




Ruokavaliopuolella on paljon tekemistä vielä, koska olen laiska. Ei jaksais olla koko ajan tekemässä ruokaa ja kun lapsille ei viiti syöttää samalla tahdilla riisiä+kanaa, niin sit onkin vähän useempaa sorttia liedellä. Se on useimmiten rasittavaa. Otan itseäni tässä asiassa niskata kiinni. Miksi muuten treenaisin?? Viime viikolla tosin unohdin pinaattikeiton liedelle. Siellä se suli tunnin verran. Kyllä se sulaa oli, mutta puolet oli palanut kattilan pohjaan... Että sellasta. Mä vaan unohdin sen sinne! Totaalisesti unohdin. Muuten ruokapuoli, kuten aamu-, ilta- ja välipalat menee tosi hyvin. Paitsi vapaapäivinä, jolloin on jotain äksöniä. Ja milloin sitä ei olis? ;) Eli paljon riittää petrattavaa! Keittiövaaka on kyllä ihan paras! Osaan kyllä arvioida jo paljonko on 150g rahkaa lautasella, mutta se on silti kivaa punnita asioita. Silti olen siis muuttanut omia ruokailutottumuksia ja ne tuntuvat hyville. Ja on kivaa, että syödä pitää melkeen kokoajan ja nälässä ei tarvitse olla! Keholle ravintoa, jotta se pystyy toimimaan ja jaksaa paremmin ja treenit menee paremmin perille ja palautuminen on parempaa.



Tämä tällä kertaa ja yritän päästä takaisin blogin ääreen, kun juttuja tulee mieleen.. Ne tulevat yleensä aina silloin, kun en pääse kirjoittamaan ja sittenhän ne on jo ehtinyt unohtaa kun pääsee kirjoittamaan..

Sit vähän tsemppikuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti