sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Food Shit - Shit Food

Blaaah, ällö-mussutus-possutus-sunnuntai! Tunnen sen naamaani puskevista finneistä ja reisien leventymisenä.. En muista milloin olisin viimeksi näin pahasti possutellut... Mutta sallin sen tänään itselleni. Nyt kyllä kuulostaa pahasti siltä, että en yleensä herkuttelis. BullShit. Mähän syön herkkuja, jos haluan. Yleensä haluan -ja syön.

Noh, anyway, huomenna palaan ruotuun oikeen kunnolla. Kerran viikossa karkkipäivä ja vähäisellä määrällä alkakoon. Mihinkään täyskieltoon en tosiaan aio, miksi edes pitäisi? Tarkoitukseni on nauttia elämästä, ei stressata ravinnosta tai keskellä viikkoa nautitusta pullasta. Haluan kuitenkin syödä puhtaasti ja ravintorikasta ruokaa, jotta voin hyvin. Ihoni kertoo kyllä kaikki herkujen tai puhtaan ruuan tuomat vaikutukset. Kyllä, suklaasta saa finnejä!!

En aio hairahtua trendi-ruokailuun täysillä, kaikkiin uusiin villityksiin. Yritän pitää maalaisjärjen mukana. Syödä pitää niin monta kertaa päivässä etten osaa pitää sitä elimistön polttoainetankkauksena. Ruuan kuuluu maistua hyvältä, ei sitä muuten saa alas. Se, että se maistuu hyvälle ei tarkoita että siihen lisätään kermaa, rasvaa ja suolaa reilulla kädellä. Taas se maalaisjärki käyttöön. Maustehyllyiltä löytää kyllä kaikkea kivaa, samoin tuoreet yrtit kannattaa hyödyntää! :)

Ruokailu ei saa hallita päiviä. En halua että joudun ajattelemaan sitä koko ajan. Se ei ole normaalia, ja siitä ei voi seurata normaalia. Se on vähän pelottava ajatus, koska olen nuorempana kärsinyt syömishäiriöstä. En tosiaan halua sille linjalle enää. Tarkoitus olisi pitää huolta kropasta, ei rikkoa sitä.

Selvästi havaittavissa morkkista. Haaveilen iltalenkkeilystä tai salista, mutta arvaatko olenko menossa?
Oikein. En ole. Tänään possutellaan ja ollaan paikoillaan niin paljon kuin pystyy. Omg. Kuulostaa niin pahalta ja sitä se on. Tästä saa hyvää lisämotivaatiota taas siihen toiseen suuntaan!!

No joo, kyllä se tästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti