perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulun tunnelmaa

Etupihaamme koristaa suuri lyhty
"Neljä yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen, kun näin silmät tonttusen…"

Sieltä se joulu vaan lähestyy, mutta missä on lumi?! Ei tunnu joululta, koska ulkona ei näytä siltä. Joululahjat on hankittu ja suurinosa paketoitukin. Kotiin on tuotu joulukoristeita ja kuusikin. 
Kaunista :) 
Rakastan kynttilöitä! Niillä saa luotua aivan ihanan tunnelman! Samoin joulukuusemme valot pimeässä huoneessa… 






Pikku tonttuja

Kävin lasten kanssa Koiramäen pajutallilla ensimmäistä kertaa ja ihastuin! Sieltä mukaan lähtivät kolme tonttua ja joulupukki. 
Aivan ihania käsitöitä ja erittäin sopivaan hintaan!!!
Joulupukkimme ja istuva tonttu pääsi lopulta hyllyn reunalle.

Eilen pikku Adepade tuli kuumeeseen ja tämän päivän osalta peruuntu työt sekä muut suunnitelmat. Lapset aloittivat joululoman päivä aikaisemmin ja tänään ollaan vietetty rauhallista päivää leffaa katselleen ja pelaillen. Sen verran piti kuitenkin päiväkodissa käydä, että saatiin viedä joululahjat hoitajille.

Kuinka pitkälle lennokki lentää?
Tässä syntyy joulukortteja


Päiväkodissa oli järjestetty mukava jouluhenkinen ilta perheille. Siellä oli pipareiden koristelua, joulukorttien tekoa, lennokkien lennättämistä, glögiä+mehua ja joulumusiikkia. Vanhempia lapsineen oli kiitettävästi ja ilta oli todella onnistunut! Kaikilla oli mukavaa ja aika meni nopeasti.





Joulusta eniten odotan tänävuonna jälleen sitä rauhallisuuden tunnetta, joka tulee jostain sisältä aina aattona. Odotan lasten riemua lahjojen kanssa ja mukavaa, leppoisaa oleskelua lähimmäisten parissa. Odotan myös kaunista tunnelmaa. Sitten seuraakin uusi vuosi….

Kaunista ja ihanaa joulua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti