perjantai 11. syyskuuta 2009

Fengshuita elämääni

Olisi kiva joskus mennä kirologille (=kädestä ennustajalle)... Tai alkaa tulkita unia oikein kunnolla! Joskus ne ovat niin läpinäkyviä, joskus taas niitäkin voisi alkaa miettiä.

Samoin Fengshui kiinnostaa. Olisiko oikeasti jotenkin rauhallisempi olemus, jos kotona olisi hyvä Fengshui, oikeanlainen harmonia? Kokeilun arvoista. Jos B alkaisi nukkua omassa sängyssä yöt, kun saisi oikeanlaisen Fengshuin lasten huoneeseen. Nyt kuulemma oma sänky on paha (!?).. On niillä kiinalaisilla muitakin hyviä, hyvin vanhoja ja muuttumattomia kauneuden ja hyvinvoinnin ohjeita ja tapoja. Olen niistä hyvin kiinnostunut, vaikka en vielä kovinkaan paljoa lukenut.

Kahden pienen lapsen äitinä oma vapaa-aika on olematon ja lasten kanssa on kokoajan tekemistä, puuhaa ja aktiviteettia. Lasten nukkuessa nautin hiljaisuudesta ja rauhasta. Minun pitäisikin ehkä mennä kokeilemaan joogaa, pilatesta (josta jo löytyykin kokemusta) tai muuta syvävenyttelyä. Ah, se olisi nautinnollista!

Miehelläni on valtava autonvaihtokuume. On ollut jo pitkään, mutta olen sitä jäähdytellyt... Tässä yksi ilta sovittiin, että jos hän ostaa uuden auton, minä otan rakennekynnet. Yhtä turhat molemmat, hinnoiltaan tosin eri luokkaa. Aamulla mietin, että ei helkkari, miksi ottaisin kynnet, kun samalla rahalla maksaisin salijäsenyyttäkin. (Joo, tiedetään, että on tullut sanottua etten enää-ikinä-koskaan mene jäsenyyssalille, mutta mieli on alkanut muuttua. Menisin samalle jossa olen jo ollut, muut eivät ole vaikuttaneet yhtä hyviltä makuuni.) Anyway, sali olisi paljon parempi sijoitus kuin ne saakelin kynnet. Onhan ne niin hienot, mutta kauanko jaksan niitä ja ei sormeni ole nyt niin kauniina, että kannattaa ottaa. Sali se siis on! Onhan siellä juuri niitä syvävenyttelyä, crossingia, jumppaa, spinnigiä!!! :) Miksen aiemmin tajunnut?!

Ai niin, olihan mulla vielä yksi ehto sen auton hommaamiseen: takaluukun pitää olla täynnä uusia kenkiä, laukkuja, vaatteita ja lahjakortteja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti