tiistai 1. syyskuuta 2009

Paljon puhui Esko Kiesi, luuli että kaiken tiesi.
Siitä suuttui johto ja kansa, tehkää sille paska ansa.

Miten tuollaista voi julkaista!? Miten noin enää ajatellaan. Kyllä nyt Esko teki itsestään tyhmän koko kansan silmissä. Hänen ihannenainen on korkeastikoulutettu, ei kieltäydy silittämästä miehen paitaa tai siivoamisesta, ei käytä alle 7 cm korkoja, on hyvännäköinen, mutta miehen vallan alla, naisesta kun ei kuulemma ole johtajaksi edes työelämässä. Säälittävää, erittäin säälittävää Esko Kiesi, Audin myyntijohtaja. Mitäs nyt sanoo Audin omistajat? Ovatko he samalla ajattelutasolla? Nyt kannattaisi laittaa myyntijohtajan paikka vaihtoon ja äkkiä!
**************

No niin, sitten asiasta, ei kukkaruukkuun vaan, minun elämääni...

Unikoulusta on nyt ekayö takana. Meni paremmin kuin odotin vaikka yöllä oli valvomista. K heräsi kaksi kertaa, juuri niihin aikoihin, mitä yöllä vielä söi. No, ekalla kerralla meni 1,5h ennen kuin nukahti ja seuraavalla herätyksellä oli tunnin verran hereillä. Yöllä kyllä naureskelin mielessäni, miten huvittavalta näyttää, kun yrittää rauhoitella lastaan ja makaa lattialla jättityynyjen kanssa. Ideasta kiitos miehelleni, itse en olisi varmaan tajunnutkaan.. Siinähän se meni makoillessa ja kättä roikottaessa pinnasängyssä. Öiset itkukohtaukset menivät välillä aivan hirveiksi, mutta onneksi sitä ei kestänyt kauaa.

Aamulla nukkuikin lähemmäs puoli yhdesään! Ihmeen nopeasti meni nuo tunnit yöllä, kai sitä oli henkisesti valmistautunut ettei tuntunut niin pahalta. No, vielä näitä kriittisiä öitä on tässä ainakin kaksi edessä. Riippuu miten hyvin/ huonosti K oppii. B ei häiriintynyt juurikaan, ehkä kerran vähän heräili, mutta ei ollut hereillä vaan nukahti asennon vaihtamisen jälkeen samantien uudelleen. Hyvä hyvä! :)

Tänään on olen ollut yllättävän vireä yövalvomisista huolimatta. K meni päikkäreillekin ihan normaaliin aikaan, kun aamulla ajattelin, että nyt menee päivärytmi uuteen uskoon. Eipä mennytkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti