perjantai 30. lokakuuta 2009

Punaisia paholaisia

Niin se aika vierähtää ja nyt on ollut mahdottoman suuri väli kirjoitusten kanssa...

Ihana syksyinen ilma oli aamulla -onhan se vieläkin! Pikku pakkanen ja aurinko, ei tuulta.
I-H-A-N-A-A!! :)

Tänään jätin hakemuksen B:n aamupäiväkerhoon, tai siis että pääsisi sinne. Siellä pitäisi olla tilaa ja hyvällä tuurilla B saisi aloittaa sen kahden viikon päästä! Sitten onkin meidän viikot aikataulutettu ja katsotaan miten suoriudun, kun aamulla pitää sinne viedä tyttö. B on niin monena päivänä ellei jopa viikkona kysellyt kerhon perään ja nyt oli jo aika toimia. Samassa kerhossa on B:n serkku ja toinen tuttu tyttö, joten luulisi ettei ole sopeutumisongelmia ainakaan suuressa määrin. Sitten saan K:n kanssa viettää laatuaikaa! :)

En ymmärrä miksi yöt ovat niin kamalia. Ei lasten puolesta, mutta itse heräilen eikä tunnu uni tulevan helposti, tai kun tulee niin ei ole syvää unta. Unessakin olen hereillä ja mietin miksen saa unta ja sitten yhtäkkiä herään jommankumman lapsen ääneen ja tajuan, että olinkin ollut unessa tai jossain rajamailla. Tosi rasittavaa, koska aamullahan sitä haluisi vetää peiton korviin ja painaa pään syvemmälle tyynyyn. Aamut kuitenkin alkavat kuuden aikaan. Iltaisin olen väsynyt ja menen nukkumaan 21-21.30...

Voiko yöheräilyt jäädä päälle, kun niitä on vähän aikaa (=1-2 viikkoa) sitten ollut kun K oli kipeä? Onhan sitä yöheräilty monta vuotta, kun lapset on niin pieniä. Ikinä ei ole ollut tämmöistä ongelmaa. Eikä ole huolia/ stressiä tai muuta. Red Devil on minun pelastus...! Siis energiajuoma. Maistuukin hyvälle, suosittelen!

Nyt alkaa aika aktiivinen ajanjakso, normielämän ja tanssin lisäksi on tulossa messut, fengshui-kurssia, synttäreitä ja kynttiläkutsut! Ja kaikki tämä marraskuun aikana! Jos vielä sinne kerhoonkin pääsee, niin johan on!

Sitten odotellaan yhden pikkuisen nyytin syntymää, joka ihanasti jo lähestyy! Nyt voi vielä vain arvuutella, että minkänäköinen prinssi sieltä tulee! <3

Nautin myös joulusta! Se tunnelma ja kaikki. Kynttilät, rauhallisuus, ruuat.. Minulla on aina jouluna ollut rauhallinen mieli. Lahjojen ostokaan ei aiheuta stressiä! Se se vasta kivaa onkin! Tosin vielä hauskempaa se olisi, jos se ei olisi rahasta kiinni. Vaikeampi aina keksiä pienemmällä budjetilla. Paketointi ja korttien kirjoittelu, ihanaa! Olen niin jouluihminen. Haaveena on, että joskus tulevaisuudessa kodissamme on niin iso keittiö+ruokailutila ja olohuone, että sinne mahtuu piiiiiitkä pöytä, johon kaikki mahtuu! Saisi viettää joulua yhdessä, isolla porukalla. Niin se kuuluu mennä. Joskus lasten ollessa isompia olisi kiva mennä vaikka Lappiin, mutta sinnekin haluaisin isomman porukan! Joulu on yhdessäolon aikaa.

torstai 8. lokakuuta 2009

Syksyisiä hetkiä

Ihanaa kun on syksy! Nautin luonnon raikkaudesta ja kauniista väreistä! ehkä auringon paisteella on jotain vaikutusta tämän päivän hyvään fiilikseen... :)

Tänään olin lasten kanssa avoimessa päivökodissa ja siellä oli nukketeatteri! Olipas mukavaa vaihtelua. Siellä on kyllä niin kivaa ja ennen kaikkea helppo olla lasten kanssa. Saan lukea lehtiä rauhassa, jippii! K leikkii autoilla ja seurailee muita, B piirtää, leikkii ja touhuilee omiaan. Muistaa onneksi tulla sanomaan, jos on asiaa vessaan, tosin välillä on käynyt siellä ihan itse! On se vaan niin iso... Sain siitä hyvän todisteen aamulla: B osasi itse pukea sukkahousut! :) Waude sanon minä!

Yritän kovasti keksiä huomiselle jotain oikein mukavaa tekemistä, koska en näe miestäni koko päivänä ja seuraavana päivänä lähden lasten kanssa mummilaan päiväksi ja epäilen mieheni kuntoa lähetä mukaan, you know what I mean. Ja muutenkin, on kiva suunnitella jotain vähän erikoista, speciaalia lapsille. Rajoitteena tietysti on se, että olen heidän kanssan yksin, niin ihan kaikki ei ole mahdollista.. Katsotaan nyt, tuleeko tästä ideasta totuttamisen arvoista.

Tanssista olen taas hakenut voimaa ja voi että, kun nautin siitä! Kyllä alkaa hiljalleen onnistua ja omaksua liikkeitä ja tekniikkaa. Paljon on hiomista ja opittavaa vielä ja se tuntuu hyvältä. :)

Eilen olin vähän hulluttelemassa, ihan itsekseni! Vein lapset hoitoon siksi aikaa. Eipä sinne ruuhkaan olisi lapsia viitsinyt viedä.. Tuntui pahalta kun monilla oli lapset rattaissa ja kun ne siellä itkivät... Voi reppanat, kaikkea niiden pitääkin kärsiä meidän aikuisten takia.. :( No saldoksi sain kaikenlaista! Hyötytavaraa tosin kaikki. Ostin lapsille vaatteita ja itselleni shampoota, nahkahanskat, kasvovettä ja kasvojen puhdistusainetta. Eli ei mitään turhaa siis. Shoppailu on niin kivaa!

Nyt B haluaa pelata kakkupeliä, joten eikun pelaamaan!

maanantai 5. lokakuuta 2009

Väsymys vie mehut

Iiik! Tänään tuli postissa Kauneus- jaterveysmessujen ohjelmalehti. Taas olisi niin paljon nähtävää, kuultavaa, testattavaa, koettavaa ja varmasti myös ostettavaakin. En malta odottaa! Parhaat messut ikinä!!

Tänään pitää mennä kauppaan ja ostaa se tyhjäksi Red Devilistä (energiajuoma).. K on nyt joka ikinen yö, en edes osaa laskea kuinka kauan sitä on jo jatkunut, itkenyt ja kestää 1,5 - 2 tuntia ennenkuin taas nukahtaa. Ei välttämättä itke koko tuota aikaa, mutta suurimman osan. Olemme mieheni kanssa hyvin väsyneitä. Ja toivottomia. Mitä ihmettä voimme tehdä? Mistä se johtuu? Eihän K sitä tahallaan tee.. Onko se joku tottumiskysymys, hampaat (en enää usko siihen teoriaan, kun nyt ei ole tullut hampaita kuin se yksi uusi lisää enkä usko että se viikko tolkulla valvottaa). En tiedä, mutta olen jopa liian väsynyt miettimään.

Myös B:n yöunet ovat alkaneet myös katkeilla eikä se johdu K:n itkuista, ainakaan joka kerta. B on alkanut pelätä pimeää. Illalla se tuntuu hänestä pelottavalta ja yöllä, jos B herää niin sanoo, että pitäisi laittaa valot päälle. Myös mielikuvitus on päässyt valloilleen. Oli eräänä iltana kysynyt isältään nukkumaan mennessä, että ei kai krokotiilit tule... :) Voi toista, ei tule. B:llä on nykyään unilelu, joka pitää aina olla kainalossa, masun päällä tai muuten vain lähellä. Se on pupu, joka on saatu serkultani Ruotsista.

Tunnen itseni erittäin väsyneeksi. Huomaan sen vaikuttavan muistiini, asiat eivät jää päähän enkä muista mitään. Ajattelutyö tuntuu mahdottomalta, liian työlästä, ei vaan jaksa. Tuntuu ettei asioiden haku omassa päässä toimi, vaikka yritän niin tietoa ei löydy. Tietysti väsymys ajaa hermot liian lyhyiksi ja K:n eroahdistus ei helpota asiaa. Tunnen erittäin huonoa omaatuntoa siitä, millainen äiti olen nyt lapsilleni. En todellakaan haluaisi olla tämmöinen. Tietysti oma kireys heijastuu muuhun perheeseeni eikä se ole kivaa. Päästelen suustani sammakoita, jotka sitten B latelee aina sopivissa tilanteissa...

Kodin hoitokaan ei oikein ota onnistuakseen... Imurointi menee ehkä kerran viikossa ja lattian pesu ei oikein ollenkaan. En viitsi, koska pitäisi käsiä liottaa pesuvedessä ja siitähän rutikuivat käteni eivät pitäisi.. Ruuan laitto tuntuu siltä, ettei sitä jaksa aloittaa ja aina on kuitenkin samaa ruokaa. Huomaan väsymyksen vaikuttavan myös tanssiessani. Viime kerralla tanssissa en pysynyt helpoissa askelkuvioissa perässä, kun en muistanut helppoa koreografiaa.. En jaksanut kunnolla keskittyä.

En tunne itseäni enää omaksi itsekseni. En ole enää iloinen. Saatan ilostua jostain, mutta perusminä on nykyään vain väsynyt ja ärtyisä. Tuntuu pahalta myöntää sitä, mutta totuushan se on. Kamalaahan se on kun tajuaa ajattelevansa kesken kaaos tilanteen, että tekisi mieli vaan kävellä ulos ovesta. En olisi ikinä uskonut olevani huono äiti, että tunnen näin. Se ei sovi perfektionisti luonteeseeni ollenkaan. Alan kohta liimailla jotain tsemppi-lappuja seinille ja oviin..

torstai 1. lokakuuta 2009

About Passion

En ole koskaan uskonut niitä ihmisiä, lähinnä urheilijat, jotka sanovat tuntevat intohimoa lajiansa kohtaan. Mutta nyt olen sen itse kokenut. Nimittäin tanssi on minun suurin intohimo!

Voisin tanssia joka päivä ja haluan kehittyä koko ajan! Se on niiiiiin kivaa. Fiilis, musiikki... KAIKKI!!! :) Olisi ihana raahata kaikki ystävät ja tutut edes kerran mukaan sinne tunnille, kun haluaisin näyttää heille kuinka kivaa se oikeasti on! Ja opettajani on Aivan Mahtava.

Lajina siis lattarit. Olen netistä yrittänyt etsiä biisejä, mutta en nyt oikein tunnu löytävän... Pitänee kysyä opettajaltani vinkkejä...

Vamos a baila! :)