perjantai 30. lokakuuta 2009

Punaisia paholaisia

Niin se aika vierähtää ja nyt on ollut mahdottoman suuri väli kirjoitusten kanssa...

Ihana syksyinen ilma oli aamulla -onhan se vieläkin! Pikku pakkanen ja aurinko, ei tuulta.
I-H-A-N-A-A!! :)

Tänään jätin hakemuksen B:n aamupäiväkerhoon, tai siis että pääsisi sinne. Siellä pitäisi olla tilaa ja hyvällä tuurilla B saisi aloittaa sen kahden viikon päästä! Sitten onkin meidän viikot aikataulutettu ja katsotaan miten suoriudun, kun aamulla pitää sinne viedä tyttö. B on niin monena päivänä ellei jopa viikkona kysellyt kerhon perään ja nyt oli jo aika toimia. Samassa kerhossa on B:n serkku ja toinen tuttu tyttö, joten luulisi ettei ole sopeutumisongelmia ainakaan suuressa määrin. Sitten saan K:n kanssa viettää laatuaikaa! :)

En ymmärrä miksi yöt ovat niin kamalia. Ei lasten puolesta, mutta itse heräilen eikä tunnu uni tulevan helposti, tai kun tulee niin ei ole syvää unta. Unessakin olen hereillä ja mietin miksen saa unta ja sitten yhtäkkiä herään jommankumman lapsen ääneen ja tajuan, että olinkin ollut unessa tai jossain rajamailla. Tosi rasittavaa, koska aamullahan sitä haluisi vetää peiton korviin ja painaa pään syvemmälle tyynyyn. Aamut kuitenkin alkavat kuuden aikaan. Iltaisin olen väsynyt ja menen nukkumaan 21-21.30...

Voiko yöheräilyt jäädä päälle, kun niitä on vähän aikaa (=1-2 viikkoa) sitten ollut kun K oli kipeä? Onhan sitä yöheräilty monta vuotta, kun lapset on niin pieniä. Ikinä ei ole ollut tämmöistä ongelmaa. Eikä ole huolia/ stressiä tai muuta. Red Devil on minun pelastus...! Siis energiajuoma. Maistuukin hyvälle, suosittelen!

Nyt alkaa aika aktiivinen ajanjakso, normielämän ja tanssin lisäksi on tulossa messut, fengshui-kurssia, synttäreitä ja kynttiläkutsut! Ja kaikki tämä marraskuun aikana! Jos vielä sinne kerhoonkin pääsee, niin johan on!

Sitten odotellaan yhden pikkuisen nyytin syntymää, joka ihanasti jo lähestyy! Nyt voi vielä vain arvuutella, että minkänäköinen prinssi sieltä tulee! <3

Nautin myös joulusta! Se tunnelma ja kaikki. Kynttilät, rauhallisuus, ruuat.. Minulla on aina jouluna ollut rauhallinen mieli. Lahjojen ostokaan ei aiheuta stressiä! Se se vasta kivaa onkin! Tosin vielä hauskempaa se olisi, jos se ei olisi rahasta kiinni. Vaikeampi aina keksiä pienemmällä budjetilla. Paketointi ja korttien kirjoittelu, ihanaa! Olen niin jouluihminen. Haaveena on, että joskus tulevaisuudessa kodissamme on niin iso keittiö+ruokailutila ja olohuone, että sinne mahtuu piiiiiitkä pöytä, johon kaikki mahtuu! Saisi viettää joulua yhdessä, isolla porukalla. Niin se kuuluu mennä. Joskus lasten ollessa isompia olisi kiva mennä vaikka Lappiin, mutta sinnekin haluaisin isomman porukan! Joulu on yhdessäolon aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti