torstai 8. lokakuuta 2009

Syksyisiä hetkiä

Ihanaa kun on syksy! Nautin luonnon raikkaudesta ja kauniista väreistä! ehkä auringon paisteella on jotain vaikutusta tämän päivän hyvään fiilikseen... :)

Tänään olin lasten kanssa avoimessa päivökodissa ja siellä oli nukketeatteri! Olipas mukavaa vaihtelua. Siellä on kyllä niin kivaa ja ennen kaikkea helppo olla lasten kanssa. Saan lukea lehtiä rauhassa, jippii! K leikkii autoilla ja seurailee muita, B piirtää, leikkii ja touhuilee omiaan. Muistaa onneksi tulla sanomaan, jos on asiaa vessaan, tosin välillä on käynyt siellä ihan itse! On se vaan niin iso... Sain siitä hyvän todisteen aamulla: B osasi itse pukea sukkahousut! :) Waude sanon minä!

Yritän kovasti keksiä huomiselle jotain oikein mukavaa tekemistä, koska en näe miestäni koko päivänä ja seuraavana päivänä lähden lasten kanssa mummilaan päiväksi ja epäilen mieheni kuntoa lähetä mukaan, you know what I mean. Ja muutenkin, on kiva suunnitella jotain vähän erikoista, speciaalia lapsille. Rajoitteena tietysti on se, että olen heidän kanssan yksin, niin ihan kaikki ei ole mahdollista.. Katsotaan nyt, tuleeko tästä ideasta totuttamisen arvoista.

Tanssista olen taas hakenut voimaa ja voi että, kun nautin siitä! Kyllä alkaa hiljalleen onnistua ja omaksua liikkeitä ja tekniikkaa. Paljon on hiomista ja opittavaa vielä ja se tuntuu hyvältä. :)

Eilen olin vähän hulluttelemassa, ihan itsekseni! Vein lapset hoitoon siksi aikaa. Eipä sinne ruuhkaan olisi lapsia viitsinyt viedä.. Tuntui pahalta kun monilla oli lapset rattaissa ja kun ne siellä itkivät... Voi reppanat, kaikkea niiden pitääkin kärsiä meidän aikuisten takia.. :( No saldoksi sain kaikenlaista! Hyötytavaraa tosin kaikki. Ostin lapsille vaatteita ja itselleni shampoota, nahkahanskat, kasvovettä ja kasvojen puhdistusainetta. Eli ei mitään turhaa siis. Shoppailu on niin kivaa!

Nyt B haluaa pelata kakkupeliä, joten eikun pelaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti