sunnuntai 31. tammikuuta 2010

"Must on tullu urheiluhullu"

No niin, pyörät pyörivät edelleen ja uudet on laitettu pyörimään -nimittäin salilla!

Liityin jäseneksi jo ennestään tutulle salille ja voi että, NAUTIN! Tänään menen crossingiin :) Ensi viikonloppuna olisi tiedossa spinning+syvä venyttely ja crossing. Eilen olin salilla ja yllätyin etten ollut niin rapakunnossa kuin esimerkiksi silloin viisi vuotta sitten, kun ensimmäisen kerran liityin ko. salille jäseneksi. Taitaa olla jotain hyötyä lasten nostelusta, kantamisesta ja rattaiden työntelystä (molemmat lapset kyydissä+rattaiden painon kanssa painaa noin 30kg), niin ja eihän nuo kauppakassitkaan ihan kevyimmästä päästä ole. Mietin pitkään tätä saliasiaa, mutta nyt kun olen sen päätöksen tehnyt, niin en voi muuta kuin olla erittäin tyytyväinen! <3

Tänään ajattelin lähteä vähän urheilukauppoihin K:n päikkäreidin aikana katselemaan vähän uusia urheiluvaatteita... Löytyy vain tanssiin sopivia hameita ja niillä nyt ei ihan salille mennä ;) Tanssiharrastustani en lopeta! Salille meno ei sitä tarkoita, joten hameet pääsevät oikeuksiinsa ihan omassa lajissaan.

Ensi viikonlopuksi pitäisi tsekata juhlavaatteita, tulevan kummipojan ristiäisiin <3 Lapsille ja itselle siis. Luulen, ettei se tuota kovin suurta ongelmaa, olen nimittäin yleensä aika nopea näissä jutuissa.

Meidän K on kipeä. Onkohan tämä nyt sanktiota siitä, että lopetimme vakuutuksen? Nuhassa nyt toinen enää, kuumetta oli ja kurkunpään tulehdus, joka siis muuttuu nuhaksi. Viime yönä nukkui jo koko yön.

Nyt valmistautumaan ja herättelemään hania sängyn pohjalta K:n seuraksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti