torstai 4. helmikuuta 2010

Huono onni jatkuu

Nyt ollaan taas kipeinä! :/

Jälleen ensin K tuli kipeäksi (viime viikolla), sitten B (eilen, vai oliko se toissapäivänä?) ja nyt minä (tänään). B on vielä vähän kipeä; lämpöä ja nuha, K:lla nuha ja mulla kanssa nuha ja aamulla oli lämpöä. Että tämmöstä jännitysmomenttia sitten tähän väliin, sillä ylihuomenna pitäisi olla t.e.r.v.e... Ei taida ihan kokonaan onnistua! Kummien ominaisuudessa olisi pakko olla paikalla. Sanoinkin tänään vauvan äidille, että jos ollaan kipeitä, niin tulemme vain kasteen ajaksi ja sitten lähdemme ettemme ole yhtään kauempaa tartuttamassa muita.. Oi voi.. Oltiinhan me viikko terveitä...

On kyllä seinät kaatulleet päälle useampaan otteeseen.. Välillä olen sitten livistänyt salille, kun mieheni on tullut kotiin. Se on tehnyt hyvää! ..Ainakin hetkeksi. En ole ainoa, jonka päälle seinät kaatuvat. Lapsetkin ovat toistensa kimpussa ja turhautuvat vain kotona oloon. Olisi kiva päästä ihmisten ilmoille ja tekemään kaikkea... Yksi kerrallaan kipeäksi tulo on hidasta ja siksi joudummekin linnoittautumaan kotiin liian pitkiksi ajoiksi.

Viime viikonloppuna minun ja mieheni piti päästä ulos juhlimaan mieheni synttäreitä. Kamala vaiva kaikessa ja sitten kaikki menikin pieleen, koska K tuli kipeäksi.. Olisi ollut niin tarpeen pieni nollaus!

Nyt sitten piti perua viikonlopun ihana liikuntasetti tämän nuhan takia. En viitsi jättää varauksia sisään, jos ei sitten pääsekään ja peruminen ei enää onnistuisikaan.. Parempi näin, eiköhän tunneille mahdu, jos kunto sinne lähdön sallisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti