maanantai 22. helmikuuta 2010

Onnea on... shoppailu!

Eilen oli fiilikset vähän synkät, kuten saattoi lukea. Jotain piristävää piti keksiä, ja mikäs se naisia enemmän piristääkään kuin shoppailu!!

Iltapäivällä sitten lähdin B:n kanssa shoppailemaan sillä välin kun K ja mieheni menivät rautakauppaan. K oli kuulemma ollut työkaluhyllyllä aivan innoissaan ja äänessä!
"Tö-tö, tö-tö!"
Me B:n kanssa ostettiin sille kasa vaatteita, jotka neiti itse valitsi. Sai jonkun verran toppuutella ettei ihan kaikkea tulisi mukaan :) Taitaa olla ihan luonnonlahja tuo naisten shoppailuhimo. Itselleni en ostanut mitään, K:lle yritin etsiä paitoja, housuja, sukkiksia, mutta ei ollut kivoja tai ei ollut oikeaa kokoa. Yöpuku vetskarillakin oli hakusessa, mutta eipä saatu niitäkään.

Nyt on ihan outo viikko, kun ei ole kerhoa hiihtoloman takia. Tuntuu ihan, että apua, mitä tehdään?! Kyllä se siitä. Olis kyllä kiva lähteä lasten kanssa viikonlopuksi (jotta saadaan isi mukaan) toiselle paikkakunnalle hotelliin tms.. Vähän vaihtelua ja jotain uutta :) Se olis aika loistavaa. Ehkä pitää mennä vähän surffailemaan tonne nettiin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti