perjantai 26. helmikuuta 2010

Things happen for a reason

No niin on nopeat käänteet taas meidän elämässä! Yritämme pysyä perässä...

Auto kunnossa, oli siis vaan kovista pakkasista johtuvaa onkelmaa. No, jos joku paikka on ok, niin toinen ei. Tänään aamulla aamupalan jälkeen napsautin lastenhuoneeseen valot päälle -POKS- ja pimeää. Ei valoja keittiöön, eteiseen eikä lastenhuoneeseen.. Sulake meni, mutta onneksi sähkömies-mieheni oli kotona ja pelasti perheensä pimeältä! :) Mä en edes tiennyt ennen tätä aamua, että miltä sulake näyttää... Tosin en vieläkään ole ihan varma :) Mutta pääasia, että auto on kunnossa! Ehdin jo säikähtää ja huoltolaskun taksat pyörivät päässä...! Mikäköhän tarkoitus tälläkin, että koko ajan on jotain negatiivista? Miksei positiivista?!

Eilen päivällä K:n nukkuessa B kysyi, että "äiti, leikataanko mun hiukset lyhyeksi?" "Okei, leikataan vaan!" sanoin ja eikun hommiin! Kesken leikkauksen neiti päättikin, että haluaakin pitkät! Voe voe, nyt ei auta kuin leikata loppuun ja alkaa sitten kasvattaa :) Tuolle söpöliinille sopii kyllä hiukset kuin hiukset <3

Eilen myös mummi tuli kylään, ja minä hilpasin crossingiin ja chiball-tunnille! :) Reilua, mutta pitihän se tilaisuus käyttää hyväksi. Oli tämän viikon ensimmäiset treenit, joten pitää nyt loppu viikko skarpata. Tanssiinkaan en päässyt kun auto vikaili. No mutta, olin sellaisella kovemmalla crossing-tunnilla ja tuntuu vieläkin jaloissa! Jalat ihan poikki. Selkäkin vähän, mietin mistä tullut -crossingista vai chiball-tunnilta (tuskin kai sentään).. Vai tuliko se aamupäivällä, kun tulin lasten kanssa kaupasta ja kannoin K:n, kolme ruokakassia ja vaippapaketin autolta sisään.. Se oli raskasta ja otti selän päälle.. Pitää vähän pyöristellä selkää ja liikutella sitä varovasti.

Olen ihan hulluna hiusten hoitosuihkeeseen! Sitä saa ihan tavallisesta kaupasta, ostin juuri uuden purkin Cittarista, maksaa alle 3 euroa. L'Oréalin tuote, pinkki pullo. Samanlainen kuin BC:n, jota kampaamot myy hintaan 10€ ellei enemmän. Että silleen :)

Ensi viikolla alkaa taas kerho! B niin kovasti puhuu kerhosta ja laulelee siellä oppimiaan lauluja. Taitaa kaivata kavereita ja kerhoa!

Hyvin taas ollaan mieheni kanssa ehditty puhumaan... Pari päivää sitten selvisi, että miehenikin on tulossa auttamaan mummin synttärivalmisteluissa jo päivällä, koska pitää vapaan silloin! Mieheni sisko nauroikin kerran, että jos joku, joka ei tuntisi meitä kuulisi näitä meidän juttuja saattaisi pitää parisuhdettamme outona :) Selvennykseksi: Eräänä viikkona miehelläni on todella pitkiä päiviä ja viikonloppuna lähti ulos, olin äidilläni lasten kanssa ja sieltä lähdettyämme kävin moikkaamassa häntä ravintolan ulkopuolella, lapset autossa nukkuen :) tai kun olin avoimessa päiväkodissa samaan aikaan mieheni siskon kanssa, jolle mieheni soitti, pyysin häntä sanomaan terveisiä (että ihan kuin ei nähtäisi koskaan) :) Hassua, itseäni huvittaa, kun en ole ajatellut asiaa niin tietenkään.

Ihanaa viikonloppua juuri Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti