maanantai 8. helmikuuta 2010

Arjen arvostus

Jes, arki koitti vihdoin :)

Tänään oli B:llä kerho ja sinne rämmittiin kamalassa sohjossa, mutta ehdittiinpäs ajoissa. Eilen illalla kävin salilla ja jälleen aivan mahtava fiilis!!! Sinne niin pian uudelleen kuin mahdollista. Nyt siis taudit taltutettu -ainakin hetkeksi- ja nautin tästä arjesta taas. Emme ole enää "kotimme vankeina". On se kyllä, että ei sitä arkeakaan saisi pitää itsestään selvänä, nyt kipeänä kautena sitä odotti jo, milloin arki taas alkaa. Oli kyllä tosi rasittavaa olla vain kotona tietäen, että pois ei ole asiaa... Pidän meidän arjesta, se on sitten hyvä niin.

Tämä alkuvuosi on yhtä juhlan aikaa, paljon synttäreitä, yhdet ristiäiset... :) Sain ensimmäisen sylikummilapsen <3 Kummilapsia yhteensä jo kolme! Se on vain hyvä juttu.

Tein eilen maailman parasta juustokakkua mieheni synttäriksi. Nautin sitä hitaasti vielä tänään! Nyt ollaan kipeinä ollessa vähän turhan usein herkuteltu, joten pitäisi taas rajoittaa.. No, lisää herkkuja tiedossa perjantaina ja sunnuntaina, kun ystävänpäivä ja laskiainen osuvat samalle päivälle! En kyllä aio leipoa laskiaispullia, koska muuten niitä tulisi syötyä aivan liikaa.

K kehittyy niin vaudilla! Se osaa jo niin hyvin ilmaista itseään ilman sanoja, että ei voi olla ymmärtämättä! Odottelen kuitenkin niitä sanoja... Mutta kai noi pojat sitten tulee vähän perässä... :) Ei se haittaa, hyvinhän homma toimii näinkin.

No niin, nyt nauttimaan juustokakkua...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti