perjantai 22. lokakuuta 2010

Mistä näitä ideoita oikein tulee?!

No siis eihän se sitten ollutkaan kuin pelkkä yhtäkkinen idea, joka ei koskaan toteutunut. Siis se lisäaineeton ruoka-juttu..

Se oli vain inspis, jota en jaksa totetuttaa, koska mielestäni syömme ihan ok muutenkin. Olen hyvin paljon ellen tai voisi sanoa täysin samaa mieltä Patrik Borg:n kanssa, jonka pääperiaatteena on rentous ruokaa kohtaan. Lukekaa vaikka uusin Kauneus ja Terveys, niin tiedätte mitä tarkoitan! Olen pitkään lukenut Borg:n vastauksia joidenkin lehtien yleisöpalstoilla ja jo silloin nuorena ajattelin, että hänellä on hyvin järkevät vastaukset. Hänen ajatusmaailmansa ravitsemuksen suhteen on sellainen, joka kaikilla pitäisi olla! Mikään ääripää ei toimi ja liiallinen tiettyjen ruoka-aineiden karttelu, kaloreiden lasku yms saa aikaan kierteen, jossa ravintoa ajatellaan liikaa, sitten myös "löydetään" liikaa korjattavaa ja tasapaino terveellisen ja epäterveellisen välillä syvenee.

No niin, se niistä sitten :)

Nyt meillä on lastenhuone uudessa uskossa: eilen hommasimme kerrossängyn! Tilaa ei tosin tullut lisää, vaikka niin kuvittelin. Jostain noi tavarat vaan "leviävät" paikoilleen.. heh heh.. Mutta on se hieno sänky! Yläsänky on kovassa huudossa molemmilla, K oli hyvin pettynyt kun ei päässyt sinne nukkumaan. Sitä pitää kyllä vahtia, kun on päivällä yläsängyssä leikkimässä, kun meinaa tulla itse alas sieltä.. "Osaahan se siskokin, miksen minäkin.."

Vielä pitäisi kesätakkeja yms poistaa naulakosta ja laittaa talvikamppeita esille. Aamulla on pakkasta! Hrrr.. Lapsille pitää hommata vielä talvivaatteet. Ehkä viikonloppuna?

Olen aivan hurahtanut latteen... NAM!! Nyt nettiin etsimään hyvä lattekone :) Vaikka mistäs sen tietää, mikä kone tekee hyvää lattea.. Ensin pitää ostaa valmiskahvijauheita ja kokeilla niistä, vaikka osaan jo arvata ettei ne maistu yhtään latelta... Kondensoitua maitoakin pitäisi hommata, niin saa herkkukahvia, aijaijai!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti