maanantai 15. marraskuuta 2010

Ilon pisaroita ikkunalla

Voi miten sitä voikaan olla iloinen ja ylpeä jälkikasvustaan!! <3 K on oppinut potalle ja ihan itse aloitti koko homman.. Kultsimussukka ylihuomenna 2 vee!! Nyt siis tätä iloa ollut puolitoista viikkoa, eli ei ole ihan yhden päivän villitys :) Tänään oltiin kaupassa ja ennen lähtöä K kävi potalla, vaippa oli kaupassa ollessa ja kotiin päästyään halusi itse potalle ja kas kas vaippa oli kuiva!! Jeeee!!! Nää on just näitä äitien "pissa-kakka"-juttuja, joita lapsettomat eivät kestä, mutta eihän ne niiden päälle ymmärräkään :) Eikä tarviikaan.

On se K jo muutenkin niin iso poika, osaa tehdä kaikenlaista ja puhua niin paljon! Viikossa oppi kiipeämään kerrossänkyyn ja sieltä alas. Tuntuu aina, että kehitys tapahtuu ryöpyissä, yhtäkkiä aina huomaa, että osaapas se jo vaikka mitä! Vaatteetkin alkaa olla jo pieniä koossa 86... Ainakin paitojen hihat ovat liian lyhyet -whaat.. Eihän ne vielä viikko sitten olleet! Näinhän se menee..

Miss B on vielä isompi! :) Tosin B on alkanut miettiä elämänkaarta ja sanoo ettei tahdo kasvaa isoksi, koska ei halua kuolla. Katsoessaan vanhuksia se kysyy miksi ne kävelevät huonosti/ hitaasti jne ja kommentoi "kohta ne kuolee".. Onhan se varmaan aika shokki tajuta, että kukaan ei ole täällä ikuisesti. Tänään puhuttiin kehitysvammoista ja miten niihin suhtautua. "Jos kädet on vaan räpylät, niin on se hassua" sanoi B. Sanoin hänelle, että ei sellaisille saa nauraa, koska sille ei voi mitään ja miten paha mieli ssiitä toiselle tulee ja että se ihminen voi kuitenkin olla tosi kiva tyyppi. B oli sitä mieltä, että hän haluaa olla ilkeä ja nauraa. Kysyin sitten B:ltä, että olisiko kivaa, jos hänellä itsellään ei olisi käsiä ja kaikki nauraisivat sen takia häenlle eikä hänellä olisi yhtään kaveria. Sitten mieli kääntyi ja B sanoi ettei saa nauraa, vaikka se olisikin hassua.

Tänään vietiin meidän auto takuuhuoltoon ja toivon syvästi, että saadaa se takaisin ennen viikonloppua!! Olisi lauantai ja sunnuntai suunniteltu.. Lauantai vielä ehken pärjättäis, mutta ei sunnuntaita. Loppuviikosta se selviää.....

Pitää vielä lopettaa salijäsenyys, ostaa joululahjat, järjestää K:n synttärit, korjata pinnasänky, hommata vauvalle muutama juttu ja pestä pientä pyykkiä :) Vauva ei tosin ultrassa suostunut paljastamaan kumpaa sukupuolta on, joten meillä on loppuun asti jännitettävää!! Toisaalta ihan hauskaa, mutta olisin juuri tuohon pyykkiasiaan tarvinnut pientä vinkkiä. On niin vähän "molemmille" sopivaa.. Enkä halua pukea poikaa pinkkiin tai tyttöä vaaleansiniseen. Sorry vaan. No ehtiihän sitä vauvan synnyttyäkin pyykätä ja pitää isi laittaa pyykkihommiin, kun olen vauvan kanssa sairaalassa :)

Niin ja se nimi! Sitäkään ei pysty kovin tarkkaan miettiä.. Jotenkin se vaan pon helpompaa, kun tietää onko nimi hakusessa tytölle vai pojalle.. Ja jos pojalle, niin homma vaikeutu heti 100%:lla!! K:llekin oli vaikeaa löytää nimi, niin entäs nyt sitten?!?!?!? No siihen nyt on aikaa, että nimi pitää olla valmiina. No stress.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti