maanantai 22. marraskuuta 2010

Juhlahumun tuntua

Nyt on hommattu Cars-rekvisiittaa tulevia synttäreitä varten :) Jee! K oli ihan innoissaan kaupassa eikä oikein tahtonut ymmärtää, että ne kaksi pikku autoa kuuluu kakun päälle eikä niillä saa leikkiä... :/ K taitaa pitää äitiä nyt ihan kamalana tyyppinä..

On hirmu vaikeaa löytää B:n ikäiselle tytölle balettikoulua tästä läheltä.. Tuntuu, että tuon ikäinen pääsee vain jollekin lapsitanssitunnille, jossa ei vielä suuntaudu mihinkään.. Yhteen paikkaan pitää soittaa. Helsingin puolella oli (ainakin tämä) yksi, mutta niiden tunnit alkaa noin klo. 18, joka on mielestäni B:lle liian myöhään.. Ottaen huomioon vielä automatkat ja monelta loppuu.. Nooh.. Katsellaan. B on nyt niin kauan puhunut, että haluaa balettitunneille, niin olisi kiva että pääsis kokeilemaan aluksi ja sitten voisi päättää , haluaako harrastaa vai ei. Saa nähdä, onko luvassa samanlainen balettiura kuin äidillänsä ;) Hahahaa!!!

Olen noista K:n synttäreistä ihan intona! Voi kun olisi jo perjantai ja pääsis kauppaan ja leipomaan ja voi kun olis jo sunnuntai niin, pääsis koristelemaan kakut! Toivon, että niistä tulee vähintään yhtä hienot, mitä olen ajatellut. Toivossa on hyvä elää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti