sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Leipomista ja lahjojen metsästystä

Nyt on kaikki joululahjat hommattu! Kerralla, yhdessä päivässä. Taitaa olla oma ennätys :) Ne on myös paketoitu ja piilotettu. Jouluaaton vietosta ei ole tosin tietoa, että missä se tapahtuu.. Toivottavasti selkenee pian. Vink, vink..

Lahjojen osto on kivaa! Rahaa saisi olla moninkertaisesti enemmän, niin ostaminen olisi helpompaa. Olisi niin paljon helpompi valita, mitä kenellekin ostaa, jos ei tarvitisisi kokoajan laskea pennosiaan. No vaikkei rahassa kylvetäkään, löysin silti kivat lahjat kaikille -olen tyytyväinen!

K:n synttärit meni hyvin, kakkukin onnistui ensikerraksi hyvin. Tekemällä oppii. K sai kamalasti lahjoja ja juhlan teeman mukaan liittyivät siihen: Disney Cars. Se leffa on osattu kaupallistaa hyvin! Löytyy melkein mitä tahansa Salama McQueeniin liittyvää!

Tänään sitten toisille synttäreille! Hieman jännittää, kun K nukkui alle tunnin päikkärit, kun heräsi isosiskon huutoon... Oli "pientä" erimielisyyttä äidin ja B:n välillä päikkäreille menosta -taas vaihteeksi... No, nyt B ainakin nukkuu päikkäreitä ja on sitten illalla hyväntuulinen.

Pipareita on leivottu nyt kahtena päivänä pipareita uusilla muoteilla ja koristeltu vaalean punaisella, liilalla, vaalean sinisellä, valkoisella ja monilla erilaisilla strösseleillä!! B teki tosi iloisia ja pirteitä pipareita!! Kerrassaan ihania!!

No niin, nyt pyykkien pariin ja välipalan tekoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti