maanantai 20. joulukuuta 2010

I'm Dreaming of White Christmas

Mökiltä kotiuduttu!

Oli kyllä mukavaa vaihtelua. B olisi halunnut olla ulkona paljon enemmän kuin K -ihan kuten kotonakin. K ei välitä kylmästä, mutta mönkijät kiinnosti kyllä kovasti, varsinkin se pieni. Ihan vielä K ei kuitenkaan itse voi ajaa, ensi talvena sitten.. ja ehkä kesällä?! B tykkäsi olla pulkassa mönkijän perässä ja laski pulkalla mäkeä. K oli mönkkäreiden kyydissä joko "ajamassa" tai "auraamassa" :) Myös kypärät oli kovaa huutoa myös sisällä ja B:n mielestä sellainen pitäisi saada kotiinkin! Ei sillä menopelillä niin väliä, kunhan olis kypärä... :) Kotona kysyin B:ltä, että mikä oli parasta mökillä, niin vastaus oli "vaarin koira". Koiria siellä olikin kolme kappaletta ja K koirarakkaana oli kyllä hyvin iloinen niistä!

Eilen illalla laitettiin kuusi kuntoon! Nyt on joulun tunnelmaa. Ensi joulun värit tulee kyllä olemaan valkoinen ja hopea. Kulta-kausi alkaa olla jo ihan out. Pitää alesta katsella ensi jouluksi koristeita! :) Jeeee!

Aamulla kävin lasten kanssa ruokakaupassa eräässä ostoskeskuksessa.. Olipas siellä autoja! Ilmeisesti monilla tämä viikko lomaa ja ostavat nyt paniikissa lahjoja. Itsellekin se sopisi, koska en meinaa malttaa olla antamatta niitä!! Nyt on kuitenkin joulunajan ruuat ostettu ja kaikki saatu. Huoh.

Voi että, kun voisi jo kantaa lahjat kellarista kotiin...! En malta odottaa jouluaattoaamua, kun edellisenä iltana laitetaan lahjat kuusen alle ja aamulla lapsia odottaa ihana ylläri!! Olisi ihanaa jo kokea se riemu lasten kautta ja kanssa. Sitten teen aamupalaksi riisipuuroa. Se luultavasti ehtii hyvin valmistua ennenkuin lapset tajuavatkaan, että on nälkä! :) Lahjamäärän perusteella olisi pitänyt joulupukilta toivoa lisää säilytystilaa!! Ou mai gaad, meinasin saada slaagin kun eilen laittelin lahjat säkkeihin kun olin kuusta hakemassa.. Nyt jo kaksi isoa joulupukin säkkiä TÄYNNÄ.. Eikä siinä ole kaikki lahjat. Pelottavan kaupallinen joulu, mutta lapsille nuo lahjat tuntuu olevan se paras ja tärkein juttu! Ainakin mulle oli lapsena!

Olen viime aikoina ollut tosi väsynyt, vaikka rautalisää syönkin.. En kuitenkaan osaa nukkua päivällä, se saattaa vaikuttaa yöhön.. Keskiviikkona on neuvolalääkäri ja jospa ne kuitenkin mittaisi hemoglobiinin. B on myös uhmakas edelleen.. On se sellasta, että ei sitä aina tiedä mitä tehdä ja sitten en tee mitään. Turhaa lähteä väittelemään tai muutakaan, niin tehdään mitä sanon enkä sano liian montaa kertaa. Ottaa kyllä päähän välillä niin rankasti. Pitää vaan osata ajatella, että lapsi se on enemmän hukassa ajatuksineen ja tuntemuksineen. Ei ne tahallaan ole tuollaisia.. Välillä varmaan joo, mutta meillä se ei auta. Tämä joulukuu on ollut jokapäivä yhtä taistelua. Uhma taisi kyllä alkaa jo loka-marraskuussa. Aika menee niin nopeasti etten perässä pysy.. Noh, vielähän näitä uhmia on tulossa, ehkä kolmannen kohdalla osaa ottaa jo relax, kun saa kahden kanssa opetella itsekin käyttäytymistä.. Ehkä nämä uhmakohtauksetkin saa mut väsymään.

Ihanaa kuunnella radiota piiiiiiiiitkästä aikaa! En tajua, miksen ole aiemmin hyödyntänyt päikkäriaikaa radiolle.. Nyt nautin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti