tiistai 28. joulukuuta 2010

Jouluntomut pois

Niin se joulu tuli ja meni. Tänävuonna ensi kertaa joulu tuntui väsyttävältä... Oli tekemistä ja menemistä. Yleensä se ei ole tuntunut samalta, vaikka on ollut ihan yhtä lailla tekemistä ja menemistä.. Eilen purin kuusen ja joulukoristeita. Niitä ei enää tarvita, joulu meni jo.

Aatonaattona laitettiin kuusen alle kaikki lahjat valmiiksi aattoaamua varten. Lapset kun heräsivät, eivät heti huomanneet lahjakasaa vaan tulivat keittiöön aamupalalle. K heräsi ensin ja kun huomasi lahjat, sanoin, että odotetaan Benitan ja isin heräävän ja sitten avataan. Asia oli sitten sillä selvä ja K tuli lahjojen luota heti pois. Se ihmetytti kyllä.. No, sitten kun B heräsi ja oli huomannut lahjat herätettiin isi ja ruvettiin jakamaan niitä ja availemaan. K toi isille lahjan ja isi avasi ne hänelle. Kylläpäs lapset olivatkin olleet kilttejä! :) Senhän jo tiesinkin. Tuli vaatetta, autoa, mukia, pyyhettä, tossut, kirjoja, leffoja, ponitallia, mopoa, nuken hoitojuttuja, pussilakanoita, karkkia, värityskirjoja, palapeliä, kampauspää, legoja, muovailuvahajuttua.... Huh huh! Tilanpuute uhkaa ja pahasti!

Nyt sitten olisi kiva keksiä jotain kivaa uudeksi vuodeksi ettei se olisi ihan tavallinen päivä. Pitäähän sitä nyt vuoden vaihdetta juhlia vaikkakin eritavalla kuin ennen lapsia! Katsotaan jaksanko valvoa kahteentoista.. Epäilen! Onhan se lapsillekin kiva, kun tulee erilaisia perinteitä juhlapyhiksi. Vaihtelua vaihtelua, sitä meistä jokainen kaipaa! Tai ainakin minä.

Katsottiin videolta, kun B oli ihan vastasyntynyt ja muutamien kuukausien ikäinen... Voi että, kun haluaisi jo saada kolmannen käsivarsille!! 12 viikkoa laskettuun aikaan, 14 viikkoa, että syntyy.. Ei malta odottaa! Vaikka nyt pitäisi ottaa kaikki ilo irti, kun on viimeistä kertaa raskaana. Se ei kyllä tunnu enää mitenkään haikealta, niinkuin K:ta odottaessa.

Hirveä hinku olisi päästä ALEEEEEN!!! Tekisi mieli ostaa kotiin kaikenlaista sisutus- ja säilytysjuttua, vauvaa varten kaikenlaista ja tietty lapsille! Niille voisi aina ostaa kaikenlaista.. Niin ja ensijouluksi valkoisia ja hopeisia joulukoristeita haluaisin alennuksesta!! Ensi joulu on meillä siis valkoinen ja hopea. Pitäisi kaappeja ja kellaria taas siivota.. Voi että, kun pääsis muuttamaan.. Missä se asunto oikein on? Koska me muutetaan??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti