torstai 30. joulukuuta 2010

Väsyttää = ärsyttää

BOOOORRRIING !!

Voi että kun on oikeesti tylsää. Ja sitten on niin väsynyt ettei jaksa edes tehdä asialle mitään.. Eli turha valittaa. Huomenna on uuden vuoden aatto eikä tosiaan tunnu siltä. Hetki sitten varmistui paikka, missä voisi sitä viettää, paitsi etten ole miehelleni siitä vielä sanonut. Alkoi jo tulla sellainen epätoivon fiilis, kun oli melkein tiedossa 'ei mitään' huomiselle.. En kyllä tiedä, mitä huomisesta tulee, kun olen niin väsynyt! Seurassa ei tosiaankaan vika voi olla, pelkästään minussa.. Ja muutenkin kun huomenna kaikki on vielä töissä, niin jaksaako sitä lähteä ja monelta ollaan jo takasin kotona ja..ja..

Ei saisi ajatella väsyneenä, eli ei siis koko päivänä?! Ei edes jaksa laittaa ruokaa... Eilenkin tilasin pizzat meille.. Kyllä lapset kasvaa, ainakin leveyttä ellei pituutta. Eilen oltiin kyllä pari tuntia jonottamassa lääkäriin, kun B:lle tuli hirmuinen korvasärky ja tulehdushan siellä on. No nyt on lääkkeet jo auttanut ja B on ihan normaali. Eilinen meni nukkuessa ja särkyä potiessa.. :/ B oli niin reppana! Kyllä äidin sydäntä särki myös..

Jotenkin aina näin kello 16 aikaan tulee armoton väsymys... Nukkuminen onkin niiiiiin ihanaa, että sitä voisi tehdä koko ajan. Kai se pitää itsekin alkaa nukkua päiväunia, mutta toisaalta ei viitsisi jättää väliin sitä omaa aikaakaan..

Koen tosi hankalaksi koko tämän talven! K ei viihdy ulkona, eikä siellä sitten ole juurikaan tekemistä, kun on pakkasta eikä lumestakaan voi muotoilla mitään.. K haluaa hyvin nopeasti sisään, kun sille tulee kylmä. Pulkkailukaan ei jaksa innostaa, kun väsyttää niin pirusti ettei jaksa mitään tehdä. Eikä ole fiilistäkään, kun toinen ei tykkää ja sit ei voi B:n kanssa tehdä juuri mitään. Eli kaikille tulee paha mieli. Jippii ja hip hurraa.

Uudelle vuodelle en aio keksiä mitään ajatusta/ lupausta tai mitään muutakaan. Viimeksi minulla oli tunne, että vuosi 2010 on muutosten vuosi -ja olihan se. Nyt ei ole mitään fiilistä mistään.. Kunhan vauva on terve, se on tärkeintä, mutta se ei liity edellä mainittuihin millään tavalla.

Hohhoijaa... Jospa sitä raahautuisi keittiöön ja virittäisi jotain ruokaa noille rakkaille riehujille. Voi kun ne voisivat antaa 10% energiastaan minulle, niin jaksaisi taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti