keskiviikko 15. joulukuuta 2010

"Lomalle lomps"

Extempore lähtö mökille!

Tänään tuli puhelu ja päätin lasten kanssa lähteä, huomenna heti aamusta. Lauantaina tullaan takaisin, siis kahden yön reissu. Päästään veljeni kyydillä. Kyllä mökillä on sitten vilinää ja vilskettä! On lapsia ja koiria, mutta onneksi on myös lääniäkin! Yölläkin lämmin, kun monta henkeä kuorsaa pienessä tilanssa :) Pitää nukkua lattialla, vähän jännää lapsillekin.

Tänään oltiin isomummoa moikkaamassa. Ja eilen mummolassa. Nyt on sukuloitu sitten, mutta mikäs sen mukavampaa :) On ollut tässä tylsiäkin päiviä, niin tosi kivaa, kun on tekemistä!! Se on kyllä niin hirveetä, kun tylsistyttää.. Varsinkin viikonloppuisin, kun odottaa, että saa perheen kanssa viettää aikaa ja sitten mitään ei tapahdukaan. Taitaa olla liian suuret odotukset....

Olen jo tavarat pakannut ja vienyt autoon valmiiksi odottamaan huomista liian aikaista lähtöä -kiitos ruuhka-ajan. Lasten lelut vielä pakkaamatta, mutta nekin pitää kohta pakata. Aamulla ei ehdi kun herätä, syödä ja pukea ja sitten menoks! B olisi halunnut jo lähteä mökille ja sanoo, että jää sinne vaarin kanssa vaikka me muut lähdetään. Not going to happen.

Nyt on jouluaatto ja -päiväkin selvillä. Paitsi kellonajat... No, se nyt ei ole se isoin juttu. Tarjottavat tiedossa ja niiden tekemisen aikataulut hoidossa. Jes. Vielä kun karpaloita löydän, olen onnellinen, koska tiedän saavani karpalo-valkosuklaakakkua, NAM! Kuulostaa niiiiiin hyvältä. En ole niitä vielä etsinyt. Alkuviikosta hoidan sen asian kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti