lauantai 16. lokakuuta 2010

Syyssutinat

Nyt on tullut mieleeni, että voisin kokeilla mahdollisimman lisäaineetonta ruokaa.

En ole vielä kaupassa tsekkaillut ainesosaluetteloita, koska tämä on nyt ihan tuore juttu. Pitää vertailla tuotteista ainesosaluetteloa ja ravintoarvoja (jotka luultavasti paranee mitä vähemmän lisäaineita tuote sisältää). Pelkästään terveydellisiä hyötyjähän siitä saa! Samalla luultavasti myös hyvän olon. En nyt aio fanaattiseksi mennä, koska kaikkea en aio tehdä itse ja esim. herkkuja ostan kyllä valmiina, mutta voihan niistäkin valita ne parhaat. En tiedä vielä, en ole kokeillut. Ensi kauppareissulla kyllä aion tarkkailla!! Messuiltakin voisi saada jotain vinkkiä, ehkä...

Ihanaa, huomenna Kauneus ja terveysmessuille!! :) Niitä on taas vuosi odotettu. Parhaat messut ikinä! Siellä on aina niin paljon katsottavaa ja voi luoja -ostettavaa. Taas pitää silmät sulkea ja kävellä ohi ;) Kaikkea ei voi saada, eikä kai tarviikaan, vaikka sillä hetkellä se ei todella siltä tunnu. Shoppaholic.

Mies on taas töissä, voi että... En tajua, miten se jaksaa! Kai se on vaan pakko, mikäs siihen auttaa. Ehkä jossain vaiheessa helpottaa, tai pakkohan se on, koska tuolla tahdilla ei kukaan jaksa. Tosin, täytyy olla tosi kiitollinen, että on töitä. Se ei ole mikään itsestäänselvyys. No huomenna, kun olen messuilla on sitten kunnon isi-lapset päivä.

Kohta on K:n 2v synttärit! Aikas kivaa, kun saa taas miettiä tarjoilua, järjestellä, leipoa.. :) Ja saa taas kaikki koolle!! Mun leipomisbuumille tekee ihan hyvää, kun voi leipoa ja tietää ettei mene hukkaan. B:n synttäreille en tiedä miten jaksan leipoa jättimahan kanssa, mutta pitää sitten palkata leipojia :) Eihän sitä tiedä, jos sitä vaikka innostuukin sillon vielä leipomaan. Emmä muista enää, mitä sitä jaksoi ja mitä ei raskauden loppupuolella.. Niin ne vaan unohtuu. Sen kyllä muistan, että tukalaa se on! Ja vielä kun tietää taas, että menee yliaikaa, niin ei helpotusta ole tiedossa yhtään aiemmin. Katotaan, meneekö tällä kertaa käynnistykseen, kun nyt on kaksi kertaa ollut jo tosi lähellä! Se ei olis kivaa.

Nyt vitamiinia, maitohappobakteeria, omegaa... :) Niillä selvitään syksyn ja talven läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti