maanantai 21. maaliskuuta 2011

Pullaähky

Leivottiin B:n kanssa laskiaispullia, koska emme tehneet niitä laskiaisena. Tänään oli hyvä päivä siihen. Laskiaispullat vaniljakreemitäytteellä ovat muuten taivaallisia! Suosittelen. Söin niitä vain yhden (taikinaakin tietty) ja vatsa ihan ähkynä :/ Ei kiva.

Nooh, on ruokahalu ollut tänään muutenkin kadoksissa. Oli eilenkin. Ei kai se vauveli vielä meinaa syntyä? Ei varmasti, koska haluaisin kyllä kovasti! Vaikka netistä olen katsonut noita "synnytyksen merkkejä" ja vanhoista kalentereista omia "merkkejä", niin en silti vielä innostu. Luulen, että se on enempi omassa päässä, kuin oikeasti. Niitä merkkejähän on mm. ruokahaluttomuus, siivousinto, ylienergisyys (tätä en kyllä allekirjoita), vauva liikkeiden väheneminen (enkä tätä), vatsan toiminnan vilkastuminen... Laskettuaika lähenee... Perjantaina se on. Sitten lasketaan +päiviä! No, jokatapauksessa 2,5-3:n viikon päästä meillä on jo vauva :) I H A N A A !!!!

Tälle viikolle olen jo haalinut jonkin verran ohjelmaa, hyvä niin. Olen muutenkin kalenterifriikki. Kuin myös lappufriikki! Kirjoittelen aina lappuja, jotta muistan kaiken.. Oli kyse jonnekin lähdöstä tai vain päivän tehtävistä. Ollaan pelattu Wii Party -peliä! Se on ihan huippu!! B tykkää siitä myös kovasti. 1-2 lisäohjainta olisi jees, mutta kyllä kahdellakin pääsee kivasti pelaamaan. Tänään tosin emme saaneet koko vekotinta päälle, liekö jotkut piuhat irti. En taipunut tarpeeksi kasaan nähdäkseni ;)

Tänään on nyt siivottu ja pesty lattiat B:n kanssa, kyllä nyt taas kelpaa. Nämä lattiat näyttävät jo ylihuomenna siltä, että niitä ei olisi kuukauteen pesty. Hyvin kamalat lattiat. I hate muovimatto. Sitä ei tule olemaan omistusasunnossamme! Ei ikinä. Jotenkin tuntuu oudolta, kun pyykkiä ei ole tarvinnut pestä. Tuntuu, että olisin unohtanut jotain.. Ruokaakin on, kaupassa ei tarvii käydä, on siivottu..... No, ei kai sitä sitten mitään ole, takaraivossa vaan tuntuu siltä, että olisi. En kai ole luvannut jollekin jotain?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti