perjantai 11. maaliskuuta 2011

Värillä on väliä

Vauvan tuloon on alettu valmistautua viime tiistain jälkeen oikein urakalla :) Nyt on pinnasänky kasattuna ja pedattuna, turvakaukalon päälliset pesty, pukliliinat ostettu, vaatteet löytyvät pestyinä ja viikattuina omasta laatikostaan, naulakossa roikkuu kaksi pukua vauvalle ja hattuhyllylle on löytänyt tiensä pipot, tossut ja tumput.. <3

Tiistaina olin siis äitipolilla ultrassa, jossa selvitettiin, miksei vatsani sf-mitta ole juuri kasvanut viikosta 31, vaikka vauva ei ole laskeutunut. Onneksi vauva oli normaalin kokoinen viikkoihin nähden, lapsivettäkin oli normaalin verran. Kaikki oli kunnossa! Vatsan mittaan ei tullut juurikaan muutosta (1 cm enemmän kuin viikko sitten) vaan se on edelleen alakäyrän alapuolella. Sille ei ollut mitään selitystä, näin se nyt vaan on. Vatsani ei kuitenkaan tunnu tai näytä pieneltä! Pääasia, kun vauva on kunnossa. Sukupuolikin selvisi, mutta sen kerron vasta vauvan synnyttyä..!

Heti tiistaina iltapäivällä piti karauttaa kaupoille... Oli pakko saada juuri ne tietyn väriset pukliliinat - ja sain! :) Muutamat vaatteetkin löysi tiensä ostoskoriini... Kotona hain kellarista vielä vauvan vaatteita ja pistin koko satsin koneeseen. Sitten piti vielä se pinnasänky kasata! Siksi tietysti jo nyt (jo nyt, vaikka raskaana olen vielä kuitenkin nelisen viikkoa.. ;) ), kun piti saada lipaston laatikkoon tilaa vaatteille ja pois sieltä sänkyyn ja hoitotasolle kuuluvaa tavaraa. Nyt voisi kyllä mieluummin mennä koluumaan kirppareita ja ostaa sieltä niitä vaatteita.. Ehken viikonloppuna! :)

Aamulla harkitsin joululaulujen laulamista... Auto oli lumessa ja lisää satoi.. Räntää räntää. Jo riittäisi!! Toivotaan, että tämä lumi on vanhan surma ja se sulaisi nopeammin! Haluan niin kovasti lasten kanssa hiekkalaatikolle ja keinumaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti