keskiviikko 10. elokuuta 2011

Levottomat jalat

Eilen aloitin juoksuharrastuksen... Samalla tuli selväksi se, kuinka huonossa kunnossa olenkaan!! No, juoksuharrastus alkaa siis reippailla kävelylenkeillä, joihin lisätään myöhemmin juoksu/ hölkkäpätkiä. Lähinnä aion hölkätä, ei musta varmaan koskaan ihan juoksijaa tule :) Enemmän vois muutenkin alkaa kävellä tohon "cityyn" eikä aina käyttää autoo.. Toisaalta, jos lähdetään jonnekin kylään, niin ei silloin muu kulkuväline käy edes mielessä kuin auto. Jostain syystä.. Mukaavuden halu on ottanut minusta vallan..

Niin, lenkki siis kesti vain 30min, mutta olo oli hyvä! Ei saa liikaa repiä näin aluksi. Kyllä ne sykkeet nousi muutaman juoksuaskeleen jälkeen 180, eli huh-huh-huono kunto!! ;) Tästä ei ole tie kuin ylöspäin. Ja kolmen kuukauden päästä pitäis pystyy jo juoksee, ilman että sykkeet karkaa, 3-5 kilsaa. Sittenhän on jo varmaan lunta maassa, mutta ei voi mitään! Jos ei ole jäätä, mega pakkasia ja varusteet sallii, YRITÄN jatkaa harrastusta!


Syksyllä alkaa tanssi ja sitä on odotettu!!! Heti, kun tilanne (lue: vauva) sallii, tanssin kaksi tuntea putkeen! Sitten pitäisi aloittaa jooga rakkaan ystäväni kanssa <3 Nämä suunnitelmat kuulostaa aivan liian hyville ollakseen totta, joten jotain takapakkia on odotettavissa...ko? Toivottavasti ei! Negatiivinen-Johis taas miettii... Jooga voisi tuoda mielenrauhaa tällaiselle kiivaalle luonteelle.. Vähäiseksi jäävät yöunet ovat kyllä pahin kiukuttaja. Katotaan nyt, milloin Ade-vauvalle pidetään unikoulu. Aikaisintaan kahden kuukauden päästä saa aloittaa, jos uskaltaa ;)

On niin kova liikunnanhimo, että tuntuu kuin yrittäisin tarttua kaikkiin roikkuviin köysiin, jotka tarjoaa mahdollisuuden liikunnalliseen kokemukseen! Haaveeni liitää tulevaisuuden ammatissani, jota varten hyvä kunto on saatava kokoon. Haluan siis liikunnan alalle, personal traineriksi! Se on haaveeni, jonka toteutumiseen vaaditaan vielä paljon.. Koulutus maksaa paljon rahaa ja sitä ennen pitää tehdä monta asiaa, yksi niistä juuri on saada oma kunto kohdilleen. Minua niin kiehtoo liikunta, terveys, hyvinvointi ja haluan saada ihmiset pitämään huolta itsestään ja että hekin alkaisivat nauttia liikunnasta eikä se tuntuisi vain pakko-pullalta. nämä tunteet ovat vain vahvistuneet ja saan enemmän voimaa, rohkeutta, halua ja itseluottamusta niiden toteutumiseen! Olen muutenkin sitä ihmistyyppiä, jotka pitkästyvät ja ärsyyntyvät, jos eivät keksi/ saa tekemistä.. Pelkkä paikallaan olo ei sovi, jos ei ole jotain puuhailtavaa siinäkin..

Odotan jo pikkuisen kylmenenviä syyspäiviä, raikasta ilmaa ja kaunista luontoa! Kesän jälkeen on taas ihana saada pukeutua hieman enemmän :)

Reipasta loppukesäääääääääääää!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti