perjantai 16. syyskuuta 2011

Kehut ja kateus

No voihan kökkö.... Edellistä blogiani ei enää ole!! Miten muka internetistä voi hävitä ylipäänsä mitään?! Olis ollut kiva lukea niitä, kun siellä oli kirjoituksia ajasta, kun K oli ihan vasta syntynyt!

Viikonloppu alkamaisillaan, jeeeeeeeeee!!!!!! Viikonloppuna meillä alkaa myös perheliikunta, jota odotetaan jo kovasti! Tänään B:llä on "temppis", jonne myös K haluaisi, muttei valitettavasti pääse, koska ryhmä on vanhemmille lapsille tarkoitettu. Mulla tuppaa aina olemaan jotain härdelliä kaikkien (tai varsinkin lasten) harrastusten buukkaamisissa. Ilmotan B:n johonkin harrastukseen ja sitten käy ilmi ettei neiti haluakaan alkaa sitä harrastaa tai se on samaan aikaan jonkun toisen jutun kanssa tai jotain ja sitten soittelen paniikissa, että "voiko vielä perua ja paljonko nyt sitten joutuu maksaa vai mitä nyt tehdään?" Meijän nimi on varmaan jollain harmaalla (huom! ei vielä mustalla) listalla, että tarkkailkaapas näiden liikkeitä ;) Tänäsyksynä siis oli kanssa härdelliä ja nyt ootan, että saan palautusrahat takas tilille ja voin sanoo, että jos ei kohta ala näkymään niin tästä rouvasta taas kuulee sitten tietyt tahot!!! Et silleen...

Oon kaivellut oman pääni sisäisen kovalevyn tietoja aiheesta markkinointi taas esille! Mä niin tykkäsin siitä koulussa ja jumankauta tykkään vieläkin!!!! Ai että, olis taas niin paljon asioita, joihin pitäis perehtyä ja sais näin kotona vähän aivojumppaa ja oppia lisää :) Siitähän nyt ei ole kuin hyötyä tulevaisuutta ajatellen!! Tässä nyt on mennyt 4 vuotta jo hukkaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! (Huomatkaa positiivisuus :) ) Onneksi olen nopea oppimaan, joten nou hätä, honeyt.

Olis kyllä kiva olla töissä markkinointi hommissa! Tai sitten voisin hyvinkin olla joku henk.koht. sihteeri joka hoitaa kaikenlaisia asioita ja järjestelee tapaamisia ja juhlia yms! Se olis kivaa!!! Mä oon muutenkin sellanen organisaattori, että oksat pois! Haiseeks jo omakehu?! ;) Hehe.. Josta tulikin mieleeni suomalaisuus...

Olen katsonut ohjelmaa Kiinteistökuningatar Kaisa ja musta se on ollut ihan hyvä. Mua ei ärsytä se Kaisa millään tavalla. Musta on hienoa, miten se on saanut luotua noin hienon uran ja tekee rahaa, osaa hommansa ja on hyvä siinä. Kyllä ihminen saa kehua itseään (muutkin kuin Kaisa) eikä kuulijoiden pitäisi pitää sitä mitenkään negatiivisena. Me suomalaiset ollaan vähän sellasia, että kehuja ei osata ottaa vastaan eikä itseään saisi kehua. Eikö saa olla ylpeä omasta ammattitaidosta ja osaamisesta? Miksei sitä saa sanoa ääneen? Muualla maailmassa tämä  Kaisan tyyli puhua itsestään ei olisi outo tai jotenkin "levee". Jos Kaisa myy 150 asuntoa vuodessa ja tavallisesti välittäjä myy 50 asuntoa, niin onhan se nyt jumankauta hemmetin moinen ero!! Ei saa olla kateellinen toisen menestyksestä. Pitää itse toimia, jos haluaa menestyä ja saada rahaa, ei se toisia mollaamalla tule. Kateus on from ass. Vaikka onhan se helppoa omaa kateuttaan yrittää helpottaa toista mollamalla.. Säälittävää vaikken säälikään. Raukkamaista.

Eli antakaa omakehun haista !! Jos jossain asiassa on hyvä, sen saa sanoa ja olla taidoistaan ylpeä. Jalat pitää pitää maassa ja olla nöyrä. Nothing lasts forever, or does it?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti