tiistai 12. helmikuuta 2013

Unelmista ja ystävistä

Elämässä pitää olla haaveita ja unelmia, joita voi sitten tavoitella. Joskus suuret ja hulluimmatkin unelmat voivat käydä toteen, jos vain jaksaa uskoa (vaikkei muut uskoisikaan) ja tekee töitä niiden eteen. Jotkut unelmat saavuttaa vähemmällä vaivalla ja nopeammin, toiset taas pidemmän ajan kuluttua ja niiden eteen on voitu repiä itsestään ihan kaiken.

Omat unelmani ovat suht tavallisia. Oman yrityksen perustaminen, miellyttävää arkea perheen kanssa, ihania leppoisia lomamatkoja, ystäviä, omia harrastuksia... Aika vaan tuntuu olevan kortilla. Sitä ei ehdi kaikkeen vaikka teenkin lyhennettyä työpäivää, mikä onkin aivan ihanaa, sillä en tosiaan ole unelmatyössäni. En jaksa siitä valittaa, siitä olen tainnut ennenkin kirjoittaa... Ja ihan samaa se on edelleen.

Tavoitteeni työhön liittyvissä asioissa ovat korkealla. Haluan olla todella hyvä siinä, mitä teen. Titteli "yksi Suomen parhaimmista" kuulostaisi erittäin hyvälle :) Tällä hetkellä rakennan sitä pohjaa, ja siitähän pitää tehdä vankka, jotta kymmenen vuoden päästä voin olla huippu hyvä.

Arkisiin muutoksiin suurin muutos on oman fiilis moodin kääntäminen toiseen suuntaan. Nyt se on ollut hyvin sisäänpäin. Olen saanut hyvin tukea ja olen saanut olla tekemättä mitään. Oman pään sisällä ei vaan aina tunnu hyvältä ja itse en pidä siitä tunteesta ollenkaan. Siksi olen ajatellutkin käydä juttelemassa jollekin. Sen asian eteen en tosin ole vielä tehnyt mitään... Mutta arjesta toivon iloista, energistä ja yhdessä oloa. Eikä ainoastaan perheen kesken vaan, että näkisi kaikkia rakkaita ihmisiä mahd.paljon! Eli tulkaa meille kylään ja mekin tullaan teille :) Kokkaillaan yhdessä ja ollaan vaan!

Lomamatkat perheen ja kahdestaan mieheni kanssa ovat myös haaveissa. Emme ole käyneet kahdestaan ulkomailla ollenkaan! Eikä risteilyjä Ruotsiin lasketa. Nekin olivat ennen lapsia, eli tosi kauan sitten. Pidennetty viikonloppu jossain olis ihan jees! Eihän niistä mussukoista pysty kauaa erossa olemaan. Sitten lomamatkat perheen kanssa on myös haaveena. Ensi kesänä taidetaan olla aika paljon mökillä.. Ehkä. Meillä on niin kiva koti ja piha, että ei edes tarvitsisi lähteä minnekään.. En ole kovin innostunut pitkistä automatkoista ja parin yön mökkireissuista... Katsotaan, niin kesällä ollaan harvase viikonloppu mökillä, kun nyt noi sanoin.. Mökilläkin pitäisi tehdä vähän remonttia.. Tai remontoitavien listahan tietty kasvaa, kun alkaa enemmän ajattelemaan... Ensiksi ainakin nukkumapaikat kuntoon, sit seinät, lattiat, katto ja miksei keittiökin ja aitta... Niin... Että silleen taas.

Omiin harrastuksiin haluaisin aikaa siten, että saisin treenata kunnolla ja hyvällä omalla tunnolla. Aika on kortilla ja usein iltaisin sänky voittaa. Mä tarviin unta! Enää kahdeksan jälkeen en jaksa lähteä salille... Tanssiin jaksan, mutta sinnekin lähden 19.30. Se alkaa olla lähellä sitä kriittistä rajaa. Nyt en ole pariin kuukauteen tehnyt yhtään mitään. Haluaisin PT:n, jonka ohjauksessa oma salitreeni saisi potkua ja tuloksia tulisi nopeammin, kuin että itse räpellän... Vaikka osaisinkin rakentaa ohjelmat sun muut, mutta ei sitä itse itseään ole helppo piiskata, kun ei sitten ole kuitenkaan ihan varma että tuleeko näin tuloksia.

Loppuisi vaan talvi. Ei kyllä yhtään kiinnosta talviulkoilu... Kesällä ulkona on mieluummin kuin sisällä, mutta talvella.... Ai pulkkamäkeen? Ei kiitos mielellään sinnekään. Just ja just voin mennä luistelee, mut hiihto yms kuuluu sarjaan ei tosiaankaan kiinnosta. Pihalla voi olla, jos lumesta pystyy muokkaamaan kaikenlaista, sitten viihdyn kyllä. Omat ulkoiluvarusteet olis varmaan hyvä laittaa kuntoon ainakin kenkien osalta. Mulla nimittäin jäätyy aina varpaat. Taitaa olla liian korkeat kriteerit talvikenkien suhteen.... Niiden pitää olla 1) hienot, 2) lämpimät ja 3) kestää vettä. Ei ole. Ei löydy. Ne on joko jotain noista tai kahta vikaa, mutta se eka puuttuu aina! Muuten on kyllä hyvät ulkohousut, takki ja jopa lämpimät hanskat!!

Eilen oli arjen luksusta, kun mieheni pääsi töistä aikasin ja ennen lasten hakua tarhasta käytiin kaupassa ihan kahdestaan ja sitten haettiin lapset yhdessä! Ihanaa. Illalla mentiinkin tyttöjen kesken mummilaan ja pojat jäi kotiin. Vähän luksusta Kekellekin! Benskukin tokasi autossa, kun haettiin mummi töistä, että "nyt ollaan ihan tyttöjen kesken". Sanoi myös aiemmin autossa, että voitas useemminkin mennä tyttöporukalla jonnekin tai sitten ihan vaan äiti ja Benita kahdestaan. Bensku onkin jo niin ihanan iso tyttö, että sen kanssa voikin tehdä jo vaikka mitä! Kekekin on, mutta hän haluaa yleensä olla kotona leikkimässä leluillaan. Kyllä se aina innostuu kavereista ja vaikka lähtö olisi joskus hankalempaa, niin perille päästyään se yleensä on jo unohtunut! :) Adepade haluaa kanssa aina mukaan ja onkin usein lähdössä autolla jonnekin vaikkei olisi minnekään mitään menoa. Ja aina haluaa mukaan :) On se niin hellyyttävä.

Tässä kuussa pitää viedä lapset leffaan ja he haluaisivat myös uimaan. Se olisikin kivaa! Haluan vain, että joka lasta kohti on yksi aikuinen. Sitten ei tule paniikkia missään vaiheessa ja lapsetkin saavat tehdä mitä haluavat, koska koko ajan on joku, joka vahtii ja on mukana.

Tänään nähdään ihanaa ystävääni! <3 font=""> Ja huomenna saan kaksi uutta tatskaa!! :) JEEEEE!! Onneksi jo huomenna, ei malta odottaa enää.

Viikonloppuna ja ensi viikolla näen lisää ihania rakkaita ystäviä!
Ystävät on parhautta.
Elämässä tärkeimpiä asioita ovat lähellä olevat rakkaat ihmiset. Eivätkä he katoa sydämestä koskaan. <3 font=""> Kiitos teille kaikille ihanille, että olette olemassa <3 font="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti