tiistai 4. helmikuuta 2014

Hyveet ja paheet

Ai että! Jos energiaa ei juurikaan enempää löydy kuin pakollisiin tarpeisiin, niin mielenkiintoa erilaisia asioita kohtaan nostaa päätään. Sanotaanko, että aihealueet kuroutuvat yhteen; hyvät elämäntavat, treenaus, ravinto, terveys, hyvä olo.. En tosiaankaan elä täydellisesti millään alueella, mutta ainahan voi parantaa ja tässä katsaus missä mennään, mistä on tultu ja mihin vois olla menossa. Mikään ei ole turhan tarkkaan suunniteltu eikä tule olemaankaan. Liian tiukille ruokavalioille tai treeneille mä en mene, se ei ole mua varten enkä nauti sellasesta.

1. Se on alkanut tuolta salin puolelta. On kivaa, kun saa voimaa, kroppa muuttuu ja vastusta saa lisätä. Tanssitunneilla huomaa eron, kun hahmottaa ja hallitsee kroppaansa ihan eri tavalla kuin aiemmin! ahaa elämyksiä tulee, kun hogaa, miten eri tavalla liikkeiden toteutus tuntuu ja näyttää, kun hallitsee kroppansa!

2. Eikä sitä hyvää treeniä halua pilata syömällä huonosti. Olen aina ollut kiinnostunut ravinnosta ja sen vaikutuksista ja elimistön mielenkiintoisista rattaista! Ja kyllä, tällä alueella riittää petrattavaa, koska herkut, ne ihanat herkut on mun pahe! Onnekseni en ole helposti lihovaa sorttia, koska en ole rajoittanut herkkuhimojani kyllä yhtään. HArvemmin ne kuitenkaan lähtee lapasesta, mutta yksi herkkupäivä/ vko tuntuu lähes mahdottomalta.... Mutta en ota siit stressiä! Ainoa syy, miksi voisi vähentää löytyy ihostani. Siihen tulee finnejä, yök. No, niiden kanssa kun on tottunut elämään abouttiarallaa 15 vuotta, niin ei kai sen niin väliä enää ole.. :)

3. Lepo. Ah, nukkuminen!! Päikkärit! Kyllä kiitos, oma tyyny ja peitto, maailman parhaat asiat! Ei siis ongelmia tällä seudulla. Viihdyn ja uni tulee helposti. Tosin olen viime aikoina ollut väsynyt ja olo vetämätön ihan koko päivän... Hmm, syön vitamiineja ja ruokaa, ehkä sitä touhua vaan on nyt paljon ja siksi tuntee itsensä ihan että "ei jaksa". Ja sitten ne kaikki epäonniset tapahtumat, jotka ovat olleet henkisesti hyvin raskaita, alkavat tasaantumaan ja siitä "paranemisprosessista" tulee tämä jaksamattomuus. Uskon niin. Koska muut asiat eivät ole muuttuneet. Stressi on paha vihollinen kropalle.

4. Hammaslääkäri. Terveyden kannalta hyvin oleellinen asia, suuhygienia. Minä en tosiaan ole paras puhuja, sillä tauot hammaslääkärikäyntieni välissä on helposti 6 ja 7 vuotta.. Hih! (Paniikkinaurua) Ja nyt kävin sitten tarkastuksessa, tulos: 1 reikä (yhteensä paikattuja elämäni aikana on tämä mukaan lukien 3), hammaskiveä ja viisureiden poistoon. Nonni.. Että 7 vuoden edestä sit hammaslääkärille maksellaan roposia... Nyt on viisurit vedetty ja vielä pitäis mennä tikkien poistoon ja suuhygienistille. No joo, kyllä muakin vähän hävetti mennä sinne hammaslääkäriin... Jospa sitä tässä tulis ahkerammaks tämän asian tiimoilta!

5. Paheeni: Tupakka. Se pirulainen. Kyllä, poltan, mutta nyt mulla alkaa mennä hermo, nimittäin Suomen valtion kanssa. Poltan siis vihreetä, joka lopetetaan 8 vuoden siirtymäajalla (ellei Kreikasta tule EU:n puheenjohtajamaa). Ja siis, nyt kuulin uuden uutisen: se mun polttamaa merkkiä ei saa enää myydä!!!! Kyllä olis valtiolle pitkä kirje.. Sit pitäis varmaan kieltää siiderit ja lonkerot ja varsinkin ne special maut ja mites kaikki paska ruoka? Maitookin vois olla vaan yhdenlaista.. Suomi alkaa kuulostaa pohjois-Korealta. Yhtä juntit päättäjät.

Nonni, verenpaineet alas, viisurien leikkaushaava ei tykkää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti