lauantai 3. toukokuuta 2014

Sleep and then joy the day

Ihanaa, tänään on ollut energiaa pitkästä aikaa ihan eri tavalla kuin hetkeen!! :D Mahtava fiilis!!
Liekö pari extra-vapaapäivää, 12h yöunet viime yönä tekevät tehtävänsä. Aamulla leivoin sämpylöitä, tai päiväähän se jo oli, mutta kun herää 9.30, niin klo. 12 tuntuu vielä aamulta :) tein ystävälle uudet ripsienpidennykset ja kokkailin hyviä perunoita, kanaa ja salaattia! Lopussa maailman helpoimmat reseptit, jotka halusin jakaa teidän kanssa. Niitä ei ole kopioitu mistään, sillä olen ne ihan itse keksinyt :D
Mekko: Zara


Kesällä pääsemme nauttimaan ja juhlimaan kahden kaverin häihin!! Jee!! Löysin aivan ihanan mekon, vielä pitää löytää kengät, olkaimettomat rintsikat, laukku ja jotain lämmikettä hartoille. Ensin kokeillaan omat varastot ja sit sitten lähdetään kaupoille. Hiukset on jo suunniteltu ja meikin tekee ja suunnittelee Mari Studio Playstä.



Paistetut Uudet Perunat

Haluamasi määrä perunoita valmiiksi neljään osaan pilkottuina
vettä
loraus öliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
merisuolaa
piripirimausteseosta

1. Ota perunoita syöjien mukaan. Pilko noin neljään osaan. Keitä sopivan kypsiksi, ei liian!
2. Laita pannulle öljy, valkosipulinkynnet, merisuola ja piripirimaustetta. Lisää perunan palat, sekoittele ja anna paistua keskilämmöllä. Sekoittele välillä. Tarjoile salaatin ja lihan kanssa.

Raikas Meloni Salaatti

salaattia
miniluumutomaattia
juustoa (feta, mozzarella, jotain muuta suolaista juustoa)
hunajamelonia
viinirypäleitä
oliiviöljyä

1. Pese kasvikset, pilko salaatti/ salaatit kulhoon, pilko minitomaatit, juusto, hunajamelonit sopiviksi paloiksi, lisää viinirypäleet ja öljy. Voilá!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti