sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Reeniä ja ravintoa

Treeni treeni treeni!!!! 

Niin on innostusta sillä saralla että oksat pois!! Heti huomaa, kun ei ole päässyt salille, niin sinnehän tulee ikävä. Onneksi saan tehdä omat aikataulut ja hyödynnän kyllä iltapainotteisen työn aamut salikäynteihin. Herätä pitää kuitenkin ajoissa, että saa esikoisen ajoissa eskariin. On se hyvä, että lapsillakin on rytmit arjessa. Vapaapäivillä ollaan sitten enemmän vapaalla.

Täytyy vähän kehuskella; tein just huomiset eväät!! En siis ikinä jaksa kokkailla illalla tai miettiä onko eväät valmiina seuraavalle päivälle. Joskus on, joskus ei. Jos ei, niin sitten käydään jossain välissä kaupassa hakemassa. Ja se on aina niin vaikeeta!!! Sit sitä syö mitä sattuu ja mulla on vaan niin kova EI valmissafkoja vastaan että tuntuu ihan karseelta syödä niitä. NO MUTTA, nyt on eväät! On ruokaa (possua, riisiä, salaattia, keitettyjä munia, raejuustoa) on välipalaa (rahkaa, mehukeittoa, sämpylää (itse leivottua tietty), banaania treenin jälkeen) ja ainiin! Smoothieta ajattelin tehdä aamulla. Se on helppo juoda iltapalaksi vaikka kotimatkalla. On se päiväkin pitkä, joten evästä pitää olla saatavilla.

Ja huomaahan sen itsekin, miten on työpäivän aikana syönyt. Energiaa riittää ihan toisella tavalla. Riittävästä ravinnosta on ehdottomasti pidettävä huoli, jos on sokerointeja. Suurissa alueissa itselläkin alkaa voimat huveta, jos ei ole syönyt riittävästi tai edellisestä ruokailusta on pitkä aika.

Oman jaksamisen, terveyden ja hyvinvoinnin lisäksi haluan saada ihoni parempaan kuntoon. Nyt alan olla taas niin kyllästynyt näppyihin että teen mitä vaan!!! Olen huomannut ravinnolla olevan tässä erittäin suuri merkitys. Kasvojeno iho on varsinainen sekaiho. Erittäin Rasvaista, pintakuivaa.. On punasta ja läikkää ja mustaa silmänalusta, finniä, mustapäätä, komedoa. Siis teininaama. Sitä se on teinistä asti ollutkin. Eikä se rajotu kasvoihin! Selkä saa myös ison osan ja välillä rintakehä. :/ tyhmää! Muuten kroppa on ihotyypiltään varsin normaali. Ei kuivu suihkun jälkeen.. Mutta. Kädet kuivuu ja olen kärsinyt käsi-ihottumasta. Että semmonen sekasoppa.

Ja sanokoot kukin mitä haluaa, minulla ihan selkeästi vaikuttaa herkut (varsinkin suklaa!) ihoni kuntoon. Silloin tulee finnejä, kun syö herkkuja. Ja mähän aina syön. Lähes päivittäin jotain. Varsinkin töissä, jos ei ole eväitä. Tarjolla on keksiä ja konvehtia... Syödään toistemme keksit ristiin ja tuodaan aina uutta kun "mä nyt otin tosta sulta.."

Veden juontiin panostan kanssa enemmän, jotta ei näyttäis niin väsyneeltä. Tai sit pitää kysyä vinkkejä hyvistä peiteaineista tummiin silmänalusiin ;) no nyt alkaa mennä jo toiseen aiheeseen, joten tämä tästä.

Tavoittelen siis omaa hyvää oloa, VOIMAA (sitä mä haluan!), terveyttä pitemmällä aika välillä. Sit jaksaa tehdä töitä ja touhuta perheen kanssa. Niin ja siitä terveydestä... Mulle ei oo tupakka maistunut pariin päivään. Tulee tunkkainen olo. Ja onhan se nyt kauheen hajusta kun se jää vaatteisiin ja hiuksiin..

Kehonhuoltoa pitäis ottaa kanssa, huomaan miten takareidet vaan kiristyy, samoin rintalihakset. Vähän joogaa (hel..tin tehokasta!!!) ja putkirullailua :) on taas päivät täynnä tekemistä, kun arjen kotihommat ottaa mukaan. Onneksi tätä rumbaa ei tarvi tanssia yksin vaan maailman parhaimman miehen käsivarsilla! <3

Ihanaa alkavaa toukokuun viikkoa!!!

Ps. Lapsilla enää tämä kuukausi päiväkotia/eskaria ja sitten niillä alkaa piiiiitkä loma!!! Yrittäjävanhemmat kiittävät mummia ja isotätiä <3 KIIITOS!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti