tiistai 3. kesäkuuta 2014

My "Case: Life"

Täytyyhän se oma Case: Life tehdä! Jos et ole lukenut vielä postaustani Case: Lifesta, suosittelen lukemaan sen ensin täältä.

Tässä siis asiat joihin haluan muutosta, jotta olisin tyytyväisempi elämääni. Järjestys on satunnainen. Oma ajatuspilveni:

Olla positiivisempi. Olla vähemmän kärttyinen. Olla energisempi. Olla enemmän läsnä lasten kanssa. Vaalia parisuhdetta. Muistaa ettei elämä ole niin vakavaa. Lähteä lomalle. Myydä vanha auto ja ostaa uusi auto. Saada työkuviot kuntoon. Nähdä enemmän ystäviä. Säästää rahaa. Alkaa saamaan palkkaa. Olla vähemmän somessa. Juoda enemmän vettä. Käydä lenkillä. Pysyä terveenä. Saada parempi iho. Herkutella vähemmän. Opetella kokkailla enemmän. Leipoa enemmän (leipää). Ostaa enkelikortit. Käydä meediolla ja ennustajalla. Aloittaa meditaatio. Alkaa joogata. Osata tehdä itselle kampauksia. Matkustella. Käydä salilla.

Omassa ajatuspilvessäni on laajasti materisia ja henkisiä asioita. Ne ovat asioita, joihin haluan muutosta, jotta oma elämänilaatu olisi parempaa.

Materiaan liittyvät asiat antavat lyhyt aikaista elämänlaadun paranemista, kuin taas henkiset tuovat kokonaisvaltaisempaa ja pidempikestoista, jatkuvaa, tyytyväisyyttä elämään.

Valitsin ensimmäiset kaksi asiaa, joihin alan kiinnittämään huomiota. Ne ovat:
- olla enemmän läsnä lasten kanssa
- olla positiivisempi

Otin myös (vastoin kaikkia sääntöjä ;) ) kaksi lisää. Perusteluni kuuluvat seuraavasti: kaksi yllä mainittua ovat helpoimmasta päästä. Kuten kahdesta seuraavasta ensimmäinen. Seuraavista toinen onkin pidempi aikainen ja otan seb jo "työn alle". Se on suurempi muutos ja tarvitsee myös ajatustyötä ja tarkkaa harkintaa. Kaksi seuraavaa ovat siis:
- olla vähemmän somessa
- saada työkuviot kuntoon

Olen aloittanut omat ensimmäiset muutokset jo. Tänään vietin lasten kanssa vapaapäivää. Ja voin kertoa, että hyvältä tuntuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti