torstai 23. huhtikuuta 2009

Sillisalaattia

Huh, meitä on nyt koeteltu tautien merkeissä! Toivottavasti se olisi tältä erää ohi... Pääsee taas normaalirytmiin kiinni.

Lapset nukkuvat samaan aikaan ja tuntuu niin oudolta, että MITÄ sitä tekisi... En mitään, istun vain ja ihmettelen. Ja mietiskelen...

Pikkuvarpaan rakko muistuttaa eilisestä tanssitunnista! Ja ihan hyvällä muistelen :) Eilen tanssin ensi kertaa tanssilenkkarit jalassa.. nooh, sanotaanko vaikka niin, että pitää tottua niihin. Tanssipaikassa on epätavallinen lattia, pehmeä ja "tahmea" eli sukkasillaan on ollut miellyttävä tanssia. Kengät jalassa pitää opetella, kun tuntuu että liukuaskelia ei voi tehdä, koska aina töksähtää! Normaalistihan tanssisalin lattia on liukas ja korkkareiden pohja myös, siksi juuri opettelemmekin, miten askeleet tulee ottaa ettei jalka lähde alta luisuun. Eihän sitä tuolla tunneilla edes tajua ajatella, ainakin viime tunnilla energia meni siihen, että sai jalat irti lattiasta! :) "yy et kaa.. koo et nee.. cha cha cha!"

Pitäisi vähän suunnitella ruokalistaa, kun tuntuu että aina ne samat ruuat kiertää ja itse olen lihaan taas vaihteeksi niin kyllästynyt. Ennen sain inspiraatioita tietyissä ruokakaupoissa kierrellessä, enää se(kään) ei onnistu. Jos kaupassa ei ole listaa, ei osaa mitään ostaakaan.. Surkeeta, I know. Onneksi on nettisivuja toisensa perään täynnä reseptejä!

On vielä tuo lastenhuone-projektikin. Pakko saada tavarat järjestykseen! Tällä hetkellä näen punaista, kun katson kirjoja, jotka ovat lattialla olevissa laatikoissa. Pitää hommata minikirjahylly tai pari Lack-hyllyä Ikeasta seinälle. En vielä tiedä, kumpi olisi parempi vaihtoehto. Ja aina tuntuu, että pieneksi jääneitä vaatteita on lipaston päällä odottamassa laittamista omaan paikkaan. Tällä hetkellä lastenhuone näyttää muutenkin kaaokselta, koska ensi talvea varten pitää laittaa lasten talvivaatteita säilöön, jonnekin, josta saan ne sitten helposti enkä unohda niitä. Kuulostaa niin "hyvältä", kun tätä säilytystilaa ei ole mitenkään erityisen paljoa. Varsinkaan vapaana! Pitäisi varmaan tehdä kaappien ruhtinaallinen kevätsiivous ja heittää kaikki turha pois. Sen voisinkin toteuttaa heti päikkäreiden jälkeen! :) Voipi myös olla mahdollista, että joutuu käymään Ikeassa vielä tänään... Sinne B olisi halunnut jo eilen mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti