torstai 16. huhtikuuta 2009

Touch of Spring

Upea ilma ja samanlainen fiilis! :)

Eilen pääsin pitkästä aikaa tanssitunnille. On liian monta (kolme) jäänyt välistä, kun on ollut sairasteluja perheessä. Aloinkin jo olla vihainen ja väsynyt. Tänään ei tunnu enää yhtään siltä. Aamunkin aloitin lasten kanssa mukavasti -lähdimme shoppailemaan! B oli innoissaan saamastaan hampurilaisateriasta, mutta söi silti pelkät ranskalaiset ja vain muutaman haukun hampparia. :) Käytiin myös pesemässä auto ja se "pesukone" oli niin kiva ja jännä. Siinä samalla meni sitten K:n imettäminenkin ja vauva oli sitten taas turvaistuimessaan, kun piti koneesta ajaa ulos. Kätevää. :)

Huomenna saan viettää tyttöjen iltaa ihanan serkkuni kanssa! <3 Toivon syvästi etten nyt tule kipeäksi. Se olisi kyllä niin sitä mun tuuria. :/ Peukut pystyyn!

Tänään pitäisi vielä siivota ja pyykätä niin ja tehdä se ruoka. As allways. Samat hommat joka päivä, jota kuinkin. No, niin se arki pyörii ja pitää pitää rutiineista ja rytmistä kiinni! Muuten menee hommat uusiksi -ainakin lisääntyy! Nyt on päässyt niin käymään... Hups! Ei vielä pahasti ja tänään se korjaantuu.

Kevät on kyllä ihanaa aikaa! Aurinko, lämpö, sulat tiet.. Tuntuu, että ihmisetkin heräävät ja tulevat positiivisemmiksi. Alkaa tulla enemmän tekemistä ja on se kesän tulo tullut lähemmäs ja varmemmaksi. En osaa valita lempi vuoden aikaani, pidän kaikista. Vaihtelu virkistää! Jokaisessa on puolensa ja on piristävää, että vuodenajat ovat olemassa. Ikikesää tai -talvea en välttämättä jaksaisi.. Kesä saisi tosin olla hiukan pidempi ja talvi lyhyempi, mutta eivät kuitenkaan kokonaan poissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti