lauantai 20. kesäkuuta 2009

Kesäsuunnitelmia...

Alkaa elämä taas hymyillä ja palata raiteilleen! :)

Oma burn out-olo alkaa siis hellittämään. Thank god. Aivot heitän lopullisesti narikkaan ensi viikolla, kun lähden lasten kanssa MÖKILLE!! Kyllä, siis minä, joka inhoan hyönteisiä ja muita ötököitä joka vuosi yhä enemmän. Sitä niin kaupunkilaistuu, kun käy vaan kerran vuodessa max. viikon verran mökkeilemässä. Niin, ja ajomatkaa on 4h/ suunta ja lähden siis yksin lasten kanssa.. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. Toivottavasti saan sen navigaattorin!

Tein listaa, mitä pitää pakata mukaan...... Mahtui juuri A4:selle! Ou mai gaad! Nyt taisin muistaa kaiken, koska lista tuntuu loputtomalta. Olisikin kamalaa, jos nyt pitäisi ahtautua junaan! Eihän ne edes asemalla seiso niin kauaa, että saisin kamppeet ja lapset kyytiin! Halvemmaksikin tulee mennä omalla autolla, että se tästä ekologisuudesta sitten. Mutta on se vaan niin, että edestakas lippujen hinnalla saan reilun tankillisen bensaa vaikka bensan hinta onkin nyt tosi korkea.

Nyt on luvattu hyviä säitäkin, toivottavasti toteutuu! Viime vuonna mökkeily meni 15 asteessa ja sadetta pidellessä, kuumeista lasta hoidettaessa. Nyt todella toivon, että sama ei toistu vaan saadaan kaikki nauttia siitä, mistä kesällä kuuluukin eli auringosta ja lämmöstä! Pääsisi B vesileikkeihin ja kokemaan kunnon mökkikesää. Päästään sitten katsomaan heppojakin! :)

Tänään käytiin Lintsillä! Oli paljon ihmisiä, mutta laitteisiin ei ollut jonoja. Lokkeja oli ihan hirmuisesti ja kakatkin tulivat erään seurassa olleen päällä :( Ne on kyllä niin inhottavia! Hämmästykseni oli suuri, kun katsoin narunvedon hintaa 2,50 € (voitko usko?!?) ja samat jämälelut palkintoina.. Hei haloo! Ei mistään sekundasta viitsisi maksaa edes euroa. Luulisi ettei näin lama-aikaan edes kannttaisi hintoja nostella, mutta ehken ihmiset sitten kuitenkin maksaa. Minä en viitsisi. B pelkäsi Lintsi-pelle maskottia, joka käveli ihmisten keskuudessa. Voi sitä, mutta on ne aika pelottavia. Parempi katsella vähän etäämmältä ;)

Nyt kyllä ajatukset ja odotukset ovat mökkimatkassa ihan täysin. Suuri harmi on ettei mieheni pääse mukaan. Se olisi tehnyt hänellekin hyvää, kun ei ole pitänyt lomaa pariin vuoteen. Viikon loma on tiedossa, ajankohta ei vielä. No, parin viikon päästä pääsemme hotelliin, joten se tuo jo jotain pientä luxusta arkeen! :)

"Mä maalaispoika oon, laitan suihketta kainaloon....."

Suloista kesää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti