keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

H-hetki lähestyy

Iiik ääk ja öök!! :)

Vain kaksi päivää ja sitten ne on, hääjuhlat! Kamala stressi ja ihan sekavat ajatukset... :) Vahingossa muistin hääkarkitkin, joita sitten ostin kilon liikaa... Uuups! Se oli kyllä hyvä vahinko, vaikka ei ne kovin hyvältä maistunut vaikka onkin italialaista suklaata. Kaikki jäi nyt kovin viime tinkaan, kun olin viikon mökillä enkä luonnollisestikaan sieltä hoitanut mitään hääjuttuja. Kakun koriste tosin löytyi vahingossa, vaikka olin jo ajatellut olla ilman! Musiikkia tarvitaan kahdeksalle tunnille, joten se puoli on vielä hieman hakusessa... Alkaa tässä vaiheessa tuntua se, että ei otettu DJ:tä sangen huonolta idealta... No, mutta se minkä rahassa säästää, loppu jää nähtäväksi! (Aika hyvin keksitty vai mitä?!?) Tai "loppu on aina yllätys" kävis myös.

Pahin pelkoni on, että juhlista tulee tylsät. Kaikki vaan on ja istuu ja ihmettelee. Ei ole meininkiä.. Paniikki alkaa tulla, enhän edes tiedä että missä järjestyksessä mitäkin tapahtuu.. Ensin syödään ja sitten leikataan kakku ja sitten varmaan tanssitaan ja sitten vaan... ollaan. Apua! Entäs jos se oleminen onkin sit ihan boring? Täytyy varmaan paeta hotelliin siinä vaiheessa! Nämä nyt on vähän tavallisesta poikkeavat häät (kuten hääparikin), kun ei ole bestmania ja kaasoa..

Eilen panikoin miehelleni, että entä jos juhlissa tulee tylsää, kun ei ole ohjelmaa (se ei toisaalta pelasta mitään). Sanat menivät hieman sekaisin ja sanoin: kun nämä ei ole mitkään perinteiset häät kun ei ole sulhasta ja bestmania... :D Siitä se riemu repesi!! Olisi kyllä pikkaisen epätavalliset häät... En sentään ole niitä tyttöjä, että sulhanen kyllä löytyy. Ja hyvä sellainen löytyykin! Vaikka partsikukat kuoli veden puutteeseen mökkireissuni aikana, mutta on se hyvä mies silti! :) Hihii..

Pikku hiljaa alkaa metrien pituinen tehtävälistakin supistua... Kaikki minut tuntevat tietävät tämän lista-hulluuteni. Aina pitää kirjoittaa lista kaikesta... Siivouspäivälle jopa kotitöistä! Niitä on sitten kiva ruksailla, kun on tehnyt ja nähdä miten tehtävät vähenevät :) Sanokaa vaan hulluksi, ei se kaukaa liippaa! :)

Siis ajatella, jos minulla olisi ollut vuosi aikaa järjestää häitä.. jos nyt jo stressaan näin, niin mikä se stressitaso voisi olla sitten? Verisuonethan siinä menis alta aika yksikön. Olisin kamala bridezilla enkä ollenkaan varma saapuisiko sulhanen paikalle!

Tietyt hommat olen poistanut omalta tehtävälistaltani kokonaan kuten opastekyltit ja musiikki. Tosin musiikkia olen vähän kasannut, mutta pääasiassa en tee sitä. Opastekyltit taas ei kiinnosta yhtään. En jaksa edes miettiä minne ja kuinka monta ja milloin ne laitetaan ja haetaan pois ja kuka ja kenen kanssa... Kaikki vieraat ovat niin tuttuja että ihan hyvin voi puhelimessa neuvoa ja osaahan nyt ihmiset karttaa lukea herran jestas sentään. Tai ostakoot navigaattorit, on muuten erinomainen keksintö!! Ten points.

Toivon niin kovasti, että juhlista tulee kivat ja kaikilla on mukavaa ja hyvä fiilis! :) Kai sitä pitää alkaa rukoilemaan, jos jotain extra-apua sais...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti