keskiviikko 19. elokuuta 2009

Paistaa se aurinko risukasaankin

Nyt on Todella Hyvä Fiilis!

On ollut ihanaa, kun mieheni työpäivät ovat olleet lyhyempiä, sellaisia kuin normaalit työpäivät. Huomaan heti vaikutuksen mielialaani. Hän on myös auttanut kotona ja lasten kanssa -ilman, että olen pyytänyt!! Ja sekös hyvältä tuntuukin! Vastuu jakautuu ja oloni helpottuu. Huomaan, että olen iloisempi ja pinnakin kestää. Pikku hiljaa parempaan, mutta on tämä muutos alkanut noin kaksi viikkoa sitten ja yllättävän paljon huomaan suuntaan parempaan. Toivottavasti myös jatkuu.. Onhan koti ja lapset meidän yhteiset.

On sitten sellaisiakin, että jos tulee yksi vastoinkäyminen, niin tuntuu että heti näen mustaa ja punaista ja sitten se kestääkin loppupäivän. En edes halua niistä puhua muille.. Eikä asian tarvitse olla iso tai merkittävä.

Tänään on ollut kaunis ilma! Ihanaa kun syksy tulee. Joka vuosi se tuntuu niin hyvltä. Syksystä on muodotunut lempi vuoden aikani. Ilma viilenee, saa pukea hieman enemmän, ilma raikastuu, hieman pimenee, voi sytyttää kynttilöitä ja sitten kun alkaa ruska! Ai että. Allergiat lähtee ja ne ällöt ötökät -varsinkin ampparit. Pahin pelkoni.

Näin alkusyksystä vai loppukesästä, miten vain, on ihana selailla kuvastoista syysvaatteita.. Tilasin yhden erikoisen takin, mutta se meni palautuksena takaisin, kun ei ollut ollenkaan hyvä! Liian iso, sitä ei saanut kiinni ja kangas näytti ihan sekundalta. Eli siis kaikkea muuta kuin kuvassa :) Niinhän se yleensä meneekin. Parempi mennä vain kauppoihin, ei tarvitse tuota palautusrumbaa tehdä. Se on aina se vaiva. Tänä vuonna Hennesin kuvasto tuotti suuren pettymyksen! En löytänyt MITÄÄN!! Uskomatonta. En tosin ole ainoa, joka on ollut siihen pettynyt, joten makuni ei voi olla niin outo. :)

Luin kirjan Paholainen pukeutuu Pradaan.. Se oli hyvä!! Katsoin leffan sen jälkeen ja se ei ollut yhtä hyvä.. No anyway. En ole koskaan ollut merkkien perään.. On minulla tosin jotain Guessiä ja yksi Nafnafin tunika. Ja ihania ovatkin! Mutta kuitenkin.. Kirjan luettuani mietin, että olisipa kiva, jos minullakin olisi Pradaa, Versacea, Jimmy Choo-kenkiä, Manolot.... muista puhumattakaan! Ehkä joskus, jos rikastun... Tai sitten säästän ja ostan kerran vuodessa yhdet kengät tai takin tai laukun... Ei kyllä kuulosta kovin kivalta..

Iloisin mielin eteenpäin! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti