lauantai 12. syyskuuta 2009

Tervetuloa syksy!

Olenpas saanut tänään paljon aikaan. Tosin, jos on hereillä aamu viidestä, niin kello yhdeksältähän tuntuu jo keskipäivältä! B lähti isin kanssa vähän viettämään laatuaikaa ja minä ja K lähdettiin puutarhakauppaan! Nyt on partsilla uudet kukat -vihdoin. Ostin marjakanervaa ja kellokanervaa. Meidän tuija menee vaihtoon ensi keväänä ellei ihmeitä tapahdu siihen mennessä! :) En ole lainkaan viherpeukalo sorttia, mutta pikku hiljaa sinne suuntaan olen menossa...!

Haaveilen niin omasta pihasta, ei sen suuri tarvitse olla, mutta olisi pihaa eikä vain partsi.. Sitäkin laittaisin kivaksi ja viihtyisäksi. Voih.... Ja isommasta kodista.... Tähänkin kohtaan sopisi liuta erilaisia sananlaskuja, mutta se tuntuisi tyhmältä.

Aivan kamala nuha iski! Aivastelen ja aivastuttaa, niistän ja niistän.. yök. Luulin jo että ei se tulekaan, kun vähän oli ja sitten helpotti, niin tänäaamunahan se taas iski.. Onkohan yötuuletuksella jotain vaikutusta.. Hehe.. No eipä kyllä naurata..

Pieni paljastus: Suunnittelin, että pidän synttäriKAKKUkahvit tässä piakkoin. Sinne löysin ihanat kynttilät ja servetit! Tarjottavia miettiessäni, en halua nyt mitään perinteistä. Tarjoilen vain erilaisia kakkuja!! Naminaminami :) Kaikki tykkää kakuista!

1 kommentti: