tiistai 8. joulukuuta 2009

Feng shui -innostus valloillaan

Pitää oikein pidätellä itseään, ettei nyt vielä osta mitään feng shui -tavaraa... Arvatkaa vaan onko vaikeeta??!?

Nyt olen ehtinyt hieman katsella kotiamme feng shui -lasien läpi ja huomaan mitä se kaipaa :) Feng shui -kaupasta ensimmäiseksi hankin ainakin seuraavat: 3 kpl kristallipisara/-pallo ikkunaan, pikku buddhan ja rakkaussymbolin. Mietin unisiepparia Benitalle, mutta ehkä ei ainakaan vielä. Samoin vauraussymbolin hankin tai rahasammakon. Niillä alkuun! Eteinen on se ongelmakohta, koska se on nyt huono. Se on myös vaikea, koska en jotenkin keksi siihen mitään! Hmm...

Sitten kun se kaunis päivä koittaa, kun muutamme, niin silloin katson feng shuin mukaan koko talon ja pihan! Yksi suuri haave on tehdä (ts. teetättää) takapiha feng shuin mukaan Kuupuutarhaksi eli valkoisten kukkien puutarhaksi. Se tarkoittaa sitä, että puutarhassa ja on valkeita kukkia ja muuta illan hämyssä hohtavaa. Iltaisin se on tunnelmaltaan sadunomainen, päivisin se on rauhoittava ja ajatuksia selkiyttävä. Kuulostaa niin upealta!! :) Toisaalta olen myös aina halunnut puutrahaani kiviä, suihkulähteen ja hyvin helppohoitoisia kukkia, koska en ole mikään viherpeukalo... Mutta kyllähän minä opin! :)

Itselleni on tullut hyvin miellyttävä olo, kun mietin feng shuita ja sen sisältöä. Se sopii itselleni hyvin. Kenellepä ei sopisi hyvän olon tuottaminen itselleen, perheelleen.. Ja kotiin! Koti on niin tärkeä, siellä pitää viihtyä.

Värjäsin taas hiukseni ja taas tuli sama reaktio kuin viimeksi eli hiuspohja kutisee ja siellä on jotain pikku paukamia.. :/ Viimeksi värjäsin L'Oréalin excell'10:llä ja nyt ihan tavallisella L'Oréalin jollain 30min vaikutusajalla olevalla kestovärillä. Kokeilen vielä yhden kerran, kun hiuspohja on täysin kunnossa ja jos sama reaktio tulee taas, niin mietin miten toimin jatkossa. Että silleen, toivottavasti muita allergioita ei ole tulossa! Tämä on jo ihan tarpeeksi. Pitää ostaa allergialääkettä ja kokeilla auttaisiko se yhtään...

Pian alkaa tauko tanssista, neljä viikkoa. Liikaa! Just oli kolme vai kolme ja puoli viikkoa taukoa ja nyt taas. Enkä pääse viimeiselle tanssitunnille, koska edellisenä iltana olemme mieheni kanssa viihteellä! Hyvin ristiriitaisin fiiliksin, kun toisaalta haluaa mennä, toisaalta ei raaskisi laitta lapsia hoitoon.. Tai K:ta, kun on vielä pieni yökyläilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti