perjantai 18. joulukuuta 2009

On kaunis hohde hankien..

Nautin niin kovasti pienistä asioista.

Kuten kimmeltävästä lumesta, lumisateesta, lasten hymyistä ja nauruista, lasten iloisista leikeistä ja hassuista jutuista! Piparkakkujen tuoksusta, joulun tunnelmasta, hämärässä/ pimeässä loistavaista kynttilöistä ja kauniit jouluvaloista, juuri siivotusta kodista, erikoiskahvista lasten nukkuessa, olla oman kullan sylissä, halauksista, hymyistä, pienistä huomaavaisuuksista, valmiista ruuasta, auringosta, villasukista, hiljaisuudesta, hyvästä musiikista...


Tässä vain osa niistä..

Vaikka haluan lottovoiton ja kaikenlaista materiaa, en usko että se kuitenkaan saisi minua hirveän paljon onnellisemmaksi pidemmän päälle. Ainahan sitä jotain haluaa, haluaa varmasti vaikka saisi kaiken. En tarkoita, että jippii, siistiä kun ei ole rahaa, vaan sitä että sitäkään ei saa olla ihan liikaa. Kaikki ääripäät on aina huonoja. Enhän minä edes tiedä millaisia huolia hyvin rikkailla ihmisillä on.. Onko elämä pinnallista, ei ole oikeita kavereita, on paljon epäilyjä ja pahoja ihmisiä? Rahaa pitää olla niin, että tulee toimeen eikä tarvitsisi stressata siitä..

Ihmisen pitää olla ystävällinen, kohtelias, kiitollinen ja nöyrä, jotta voi olla onnellinen ja elää hyvää elämää. Yleensä kiire, vakavuus, ikävät uutiset yms saavat mielemme maahan. Suomalaisilla on huono tapa: toisia ei auteta, ei puhuta, ei hymyillä ja aina ollaan negatiivisia! Kadulla kävellään katse tiukasti maahan, askeleet ovat rivakat ja laukusta on tiukka ote ettei vain tuo vastaantuleva sitä vie! Samalla suomalaiset ovat rasistisia, luultavasti siksi, että olemme todellisuudessa kateellisia toisten positiivisuudelle, auttavaisuudelle ja ulospäinsuuntauneisuudelle. Suomalaisilla on ehkä heikompi itsetunto tai jotain..

En tällä väitä, että kaikkien kohdalla näin on tai että suomalaiset olisivat jotenkin huonoja ja muut parempia. En, kaikilla on omat hyvät ja huonot puolet. Tässä vain yleistetysti asioita, minun näkemyksestäni.

Yritän jokaisesta asiasta löytää ainakin yhden positiivisen asian! Se pitää mielen iloisempana, kuin että masentuu kaikesta tai ajattelee aina negatiivisesti. En halua elämältäni sellaista, haluan nauttia elämästä ja sitten voin vanhana mummona keinutuolissa istuessani miettiä elämääni taakse päin ja olla tyytyväinen.

Kauniita ajatuksia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti