keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Mietiskelyä kynttilän tuoksussa

Tänään on sitten viimeinen kerta tanssia ennen joululomaa. Voi ei, neljän viikon tauko tulossa.. Pakko vaan koittaa kestää ja tanssia vaikka itsekseen kotona!

Heh, mieheni ei oikein innostunut feng shui -tavaroista.. Buddha oli ehdoton ei. Ehdotin sellaista ihan pientä... Jos ostan, niin pidän sitten kaapissa, jos se on sopivaa.. Luulen ettei ole, mitä sekin symboloi, jos Buddha-patsas on kaapissa.. Pitää siellä silitellä sen mahaa, jotta saa onnea. Onneni taitaa pysyä vain kaapissa sitten. Nooh, kristallit saan ikkunaan ja itselleni ostan rakkaussymbolin, jota voin pitää aina laukussani. Rakkaussymboli on pitkäaikaisen rakkauden ja hedelmällisyyden symboli, se tukee pitkäaikaisia rakkaussuhteita, suojaa menetyksiltä ja matkalle mukaan otettuna symboloi, että palaa takaisin rakastetun luo. Ihanaa, eikö?

Tänään sain ihanat Party Liten kynttilät! Tilasin kaksi pakkausta tuikkivia (eli tuikkuja), valkolumimarjan ja agave nectarin tuoksuiset. Älkää kysykö miltä ne tuoksuu, en osaa sanoa muuta kuin, että hyvälle tuoksuu! Ja ihanan pikamanikyyrin, se on kuorinta käsille ja miksei jalkapohjillekin. Ihosta tulee niiiiin pehmoinen! Minunkin käsi-ihottuma ei siitä ala irvistelemään ja käsistä tulee niin pehmoiset! En olisi ikinä voinut uskoa! Se sisältää sokeria ja eteerisiäöljyjä pääosin.

Lauantaina olisi tarkoitus lähteä mieheni kanssa viihteelle! On niin kamalan ristiriitaiset fiilikset.. Aina kun lapset ovat hyvällä tuulella, ajattelen että okei, lähdetään vaan, voin antaa ne hyvillä mielin hoitoon. Mutta kun noita kiukkupäiviä on ollut enemmän ja silloin ei tee mieli antaa niitä toisten vaivoiksi, että itse pääsisi pitämään hauskaa. Tänään on taas tuntunut, että olisi ok mennä. Ehkäpä emme nyt peru tätä, koska seuraava mahdollisuus on vasta ensi vuonna! Se kuulostaa kovin pitkältä ajalta, vaikka en nyt mikään "pilettäjä" enää olekaan. Ei saa miettiä liikaa.

Kyllä tuo meidän K on nyt jotenkin kasvanut niin isoksi pojaksi <3 Kiva katsoa, kun hän ihan leikkii ja touhuaa. Osaa hienosti myös näyttää mitä haluaa ja pääsee kiipeämällä jo joka paikkaan. Suloisia ääniäkin tulee "tö-tö" "kä-kä" ä-ä" yms.. ja ne ilmeet!! :) Äidin sydän on ihan sulaa....

B on alkanut jättää päikkäreitä pois. Pitäisi saada laitettua illalla aiemmin nukkumaan, jotta jaksaa päivät paremmin! Auto on varma nukutuskeino, mutta harvemmin päikkäriaikaan ollaan minnekään ajamassa. Sitten uni tuleekin vähän väärään aikaan, kun tuntuu, että olemme autolla liikenteessä joskus viiden aikaan vasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti