tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulutunnelmaan virittäytymistä osa 1

No on se kumma kun tästä maailman tavaran paljoudesta ei löydy yhtiä jouluverhoja!! Aiheuttaa suurta suuttumuksen tunnetta.. Ehkä ripustan vain joulukoristeita ikkunaan. Jaa-a, en tiedä. Pitäisi kuusikin kaivaa täpötäyden kellarin taaimaisesta nurkasta :/ Jostain syystä ei hirveesti houkuta.. Mutta kyllä sen haen! Ja sitten lapset saavat auttaa koristamisessa, luulenpa ettei tarvitse montaa kertaa pyytää :)

Tuo neiti on nyt 1,5 tuntia yrittänyt ottaa unta päikkäreille eikä vieläkään nuku -ei tosin itkekään. Saas nyt nähdä nukkuuko se enää ja jos nukahtaa, niin kohtahan se pikku mies herää. Meillä on nyt useana päivänä ollut niin, että B ei nuku päivällä. Joskus illat on mahdottomia, joskus taas ei. Eilen, hyvien päiväunien jälkeen, ilta oli mahdoton. Joten ei se aina riipu niistä päikkäreistäkään. Pitää vaan saada illalla ajoissa nukkumaan, jos ei ole päivällä nukkunut. Nyt sillä on tosin nuhakin, katsotaan meneekö huomenna kerhoon.

Eilen kävin B:n kanssa taas vähän kauppakierroksilla.. Mitä meillä meni aikaa, neljä tuntia? Ja saldoksi saimme kaksi joululaulu cd:tä, joulukortit, postimerkit ja vesiväripaperia :) Tunti meni siinä, että kävimme Rossossa syömässä! Joululaulu cd:tkin olivat niin edullisia! Hinnat oli viidestä eurosta ylöspäin. Ostin kolmen cd:n paketin englantilaisia joululauluja 5 eurolla ja kympin maksoi suomalaiset lasten laulamat joululaulut. Eli ei paha ja ne lastenlaulamat on hyviä! Sitä ehdittiin jo kuunnella, niitä toisia ei olla vielä kuunneltu, joten niistä en tiedä.

Hintavertailun vuoksi: Netistä eilen etsin joululauluja ja yksitellen laitoin niitä ostoskoriin, siinä tuli 35 laulua ja hinta oli 54 euroa! Jäi ne kaupat tekemättä. Nyt sain 15 eurolla 95 joululaulua! :)

PS. Ja niinhän siinä kävi, että 10 minuutin kuluttua B:n nukahtamisesta K heräsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti