tiistai 7. syyskuuta 2010

Kristallien säihkettä

Vihdoin sain kristallipallot ikkunaan!

Ne ovat niin kauniit, kun auringonvalo osuu niihin ja olohuone täyttyy pikku spektreistä! Lapset olivat ihan intona ottamassa spektrejä kiinni. Haluan niitä lisää! Ne on niiiiiin ihania!! Itse voisi askarrella kauniita kristallijuttuja esim. keittiönlamppuun ja joihinkin kynttiläjuttuihin..

Sitten kun muutetaan, niin haluan sisustaa feng shuin mukaan. Se on niin mielenkiintoista ja kuitenkin lopputuloksesta tulee oman näköinen. Siitä saa hyviä ideoita, jos joku huone ei tunnu valmiilta tai että sieltä puuttuu jotain. Meillä on olkkarin hyllyllä yksi kynttilämalja ja voi että se häiritsee, kun on vain yksi.. Se on fengshuin parisuhdealueella eikä saisi olla yhtä.. Se ei mielestäni sovi. Täytyy siis laittaa sivuun... Nykyään on melko vähän paikkoja kynttilöiden polttamiseen, kun on noita lapsia ja mitään riskiä paloturvallisuuden kanssa en halua ottaa.

Väsymystä vielä riittää, ehkä se tästä pikku hiljaa katoaa.. Ainakin toivon. Tiistai toi helpotuksen, että nyt kaikki on hyvin ja voimme sitten jakaa tiedon muillekin: kevätvauva tulossa <3

To Do-listallani olisi vielä paljon tekemättömiä asioita... Kääks..
- kellarin siivous
- matkalaukkujen vienti kellariin
- pienten lastenvaatteiden laitto pois
- talvivaatteiden tuuletus
- kesätakkien pesu + säilöön laitto
- kaappien siivousta (tuntuu olevan ikuisuusprojekti)
- ikkunoiden pesu
+ kaikki perussiivousjutut..

Niin kova vimma saada hiuksista vaaleemman sävyiset! En jaksaisi odottaa, että pääsee kampaajalle ja uudella tukalla ulos!! :) On noi synttärit tulossa, niin vois vähän vihjaista sponssia... Se ei kuitenkaan ole mikään halpakeissi.. Kuten viimeksi maksoi 250 e eikä mulle nyt "mitään tehty".. :) Hehe.. Pitää kysyä luottokampaajalta neuvot ja hinnat!

Syksy tulee! Ihanaa! :)

1 kommentti:

  1. Ihana uutinen, oikein paljon haleja ja hyvää vointia syksyyn ja talveen minulta ja Jennyltä
    <3

    VastaaPoista