tiistai 14. syyskuuta 2010

Syysasetelmia ja askartelunauhaa

Sisäinen askartelijani on herännyt! Kiitos siitä kuuluu B:lle, hän on niin askarteluintoinen, että on innostanut minutkin!

Tällä hetkellä himoitsen pääseväni tekemään syysastelman parvekkeen pöydälle ja laittamaan muutenkin syyskukkia sinne. Sisällekin pitäisi saada jotain vihreää, mutta luulenpa, että se tulee olemaan jotain elotonta (=silkkikukkia), sillä täällä ei vaan kasva mikään :) En ole viherpeukalo, mutta todistin tämän kesällä. Vein huonossa hapessa olevat sisäkukkani (jotain viherkasveja ne oli, nimeä en tiedä) ja siellä ne heräsi kuikoistamaan! Tästä kukkien pelastusvinkistä kiitos ystävälleni!!

Askartelutarvikkeita pitäisi tosin hankkia. Ja lainata kirjastosta askartelukirjoja. En oikein osaa ostaakaan tarvikkeita, kun en tiedä mitä tekisin ja mistä materiaalista! Olen tosi huono tämmösissä, mutta eiköhän nekin ovet avaudu, kun vähän tutkiskelee asiaa tarkemmin.

Lasten syntymän ja varsinkin kasvamisen myötä haluaa itse panostaa kotiin ja luoda erilaisia tunnelmia, kuten joulu, pääsiäinen, vappu.. Että olisi aiheeseen liittyviä koristeita, jouluksi mahdollisesti jopa verhojen vaihto (en ole vielä löytänyt sopivia, tai sitten ne ovat olleet loppu!). Joulu on muutenkin ihan ykkösjuhla, koska silloin ollaan rauhassa, suvun kanssa ja syödään hyvin, nautitaan lasten riemusta, kynttilöistä... Ihanasta joulun tunnelmasta! En vietä joulua sen uskonnollisen merkityksen takia, vaan se on enemmänkin iloinen, yhteinen, perhe- ja sukujuhla! Haluan lapsille hyvän mielen ja hyvät muistot lapsuuden jouluista ja muista juhlista. Nyt lapsetkin alkavat olla sen verran isoja, että tykkäävät osallistua esim. piparitalon leipomiseen ja koristeluun.

Voi tuota K:ta! Se on niin hulluna autoihin. Varsinkin Autot-leffan autoihin ja siihen leffaan!! Ainakin synttäri/joululahjat on helppo ostaa. Olkoon se sitten paita, lakanat, auto, rekka tai ihan mitä vaan Autot-elokuvaan liittyvää, niin varmasti kelpaa. Viime keväänä ajattelin, että K:n synttärit menisi Mikki Hiiri teemalla, koska löysin aivan ihanaa rekvisiittaa aiheeseen liittyen, onneksi en ostanut niitä valmiiksi silloin, puoli vuotta aiemmin. Nyt taidan kääntää kelkkani Autot-teemaan..! :) Pitäähän lapsen saada sitä, mitä se haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti