perjantai 28. tammikuuta 2011

Kukkia kotiin!

Nyt on niin kova vimma laittaa kotia! Taitaa johtua raskaudesta, on sellainen "pesäntekovaihe"..

Tänään käytiinkin koko perheen voimin Kodin 1:ssä ja löydettiin lasten sängyn alle kaksi ISOA sängynaluslaatikkoa! Ihanaa, saa edes jotain järjestykseen.. Pitäisi vielä eteiseen saada 3-5 koria hatuille, hanskoille yms tavaralle. Sitten siitäkin tulisi parempi. Nykyiset ovat käyneet liian pieniksi. Olen vaan netissä surffannut ja etsinyt, että mistä ja minkälaista ja millä hinnalla on saatavana! :) Meidän eteinen on kyllä niin ongelmakohta eikä siihen(kään) haluaisi kamalasti satsata (niinkuin ei muuhunkaan osaan tätä kämppää), koska ei tässä enää asuta kauaa (ainakin toivottavasti) ja kun ei ole oma. Kiinnostus 0 tehdä toisille.. Jos tämä olisi oma, saisi moni paikka uuden ilmeen!

Eilen ostin aivan ihania teko-orkidean oksia ja laitoin olkkariin! Ai että ne ovat kauniita! Oikeita kukkia en osaa hoitaa, tai ne eivät vaan kasva täällä kuivassa huoneilmassa, niin nuo olivat hyvä ratkaisu. Eivätkä muuten ole rumia tekokukkia! Olen vähän karsastanut tekokukkia, mutta kyllä osa on nykyään kauniita. Jotkut ovat kyllä hyvin hinnakkaita! Oikeita tulppaaneita kyllä haluan pöydälle. Pian.

Ihanaa, pian saa laittaa partsillekin kukkia! Tai pian ja pian, mutta kyllä se kevät sieltä tulee vielä. Mitäköhän sitä keksisi täksi kesäksi? Pitää alkaa miettiä värejä ja sellaista.. Ja jos löytyisi jotain muuta kivaa sisustusjuttua partsille.... :) En malta odottaa! Taas tulee mieleen, että omaa pientä pihaa olisi niin kiva laittaa.... :)

Se on ihana suunnitella tulevaan kotiin, mikälaista sisustusta tulee. Lastenhuoneita, värejä, huonekaluja, valaisimia, viherkasveja, verhoja, pintamateriaaleja.... Kaikkea ihanaa on paljon! Mitenköhän niitä osaisi yhdistellä järkevästi? Tai edes valita kumman ottaa? Tai millon edes pääsee siihen, että on kaksi vaihtoehtoa.. ?! Kääks! Kai se siitä. Nythän ei ole mikään kiire tietää yhtään mitään, kun ei ole mitä sisustaa.. Miksei sitä voisi kurkata tulevaisuuteen?

Tämä viikko on ollut aika haipakkaa! Kivaa on ollut kyllä, ei siinä mitään! Tänään oltiinkin vaan kotona, paitsi tietty se Kodin 1:sen keikka iltapäivällä, mutta muuten ei tehty juurikaan yhtään mitään. Taisi olla kaikilla sellainen fiilis. Lapset eivät tosin nukahtaneet päikkäreille ja sitten klo.17 K nukahti autoon! Voi ei... Se ei tiedä hyvää. Oli niin väsynyt, että ei herännyt vaikka kannoin sisälle, otin ulkovaatteet pois ja vein sänkyyn.... Katsotaan miten sitten ilta menee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti