tiistai 29. toukokuuta 2012

Nautiskelua

Kyllä meitä on hellitty ja lellitty niin lämpimillä ilmoilla! Nyt sitten viileni - ja sen kyllä huomaa!! Olipas kurja pukea takkia päälle... :/ Kai se siitä vielä pian lämpenee??

Tämän kesän eka (ja ylipäänsä ensimmäinen) trampoliini äksidentti kävi! Benskulla on musta silmä. Se on jo parempi, kun tapahtuneesta on jo pari (?) viikkoa.. Kyllä olen viikoissa sekaisin, kun ensin mä olin kipeenä 5 päivää ja sitten mieheni oli myös.. Siinähän ne pari viikkoa meni..

Pihalta saatiin roskat pois, jes! :) Meidän salaatit, herneet, porkkanat ja kurkut kasvavat hienosti! Adepade tykkää niin hiekkalaatikosta ja leikkimökistä!! Sisällä se hakee aina kengät eteisestä ja tuo ne minun lähelle, se tarkoittaa, että olis aika lähteä pihalle.

Pade on alkanut hirveesti matkimaan puhetta! Nyt se etsii navan, laittaa sormen sinne ja sanoo "papa" eli napa :) "au" on toinen sana, jonka se sanoo kaatuessaan. Yksi päivä Ade puhalsi saippuakuplia! Ihan oikeesti onnistui siinä ;) Se kiipeää sohvalle, menee itse hiekkalaatikkoon ja sieltä pois, samoin ammeeseen... Itse en uskalla kovin kaukana olla, kun on se vielä epävarmaa, että muksahtaako vai ei. Mutta koskea ei saa, sitten se suuttuu.. Ulko-ovestakin tulee itse. Nyt lämpiminä päivinä ollaan oltu niin paljon ulkona kuin mahdollista. Vesipullot mukana :) Välipalat ollaan viety ulos ja syöty viltin päällä. Maistuu paremmin! Kuumalla päivällä ulkoallas teki kauppansa! Vaikka se on pieni, niin se riitti hyvin. Kaksi ämpärillistä lämmintä vettä oli just sopivasti vettä siihen altaaseen. Ja Adepade oli niin söpö sen uikkareissa!! Liikkis!

Niin ja yläselkäni paloi.... :( Olen kyllä käyttänyt aurinkorasvaa, ilmeisesti selkään en.... Hmph.. Asia korjaantui kyllä hyvin nopeasti. Ei se palaminen tarvinnut kuin sen yhden päivän pihahommia.. No, nyt se on jo ihan hyvä, ruskeehan siitä tulee :D

Alkukesän kaunis OHO: En muistanut, kuinka kauniita omenapuunkukat onkaan!! Meillä on kaksi omenapuuta ja molemmissa niin paljon kukkia! Vaikka pienemmän omenapuun runkoa puput söivät talvella, se ei ainakaan vielä näytä siitä vaurioituneen.. Se on kukkia täynnä! Tosin en ole mikään viherpeukalo enkä tiedä mitä sille pitää tehdä. En ole tosin ottanut selvääkään. Samoin kuin meidän salaatteja yms, pitäisi varmaan harventaa, kun iskettiin vaan kaikki siemenet sinne ja nyt niitä kasvaa ehkä vähän liian tiheesti... Ens vuonna viisaampana, eiks je?

Jumbossa käytiin ostamassa mulle ripsari! Vanhan, joka ei edes ollut kovin vanha (Inglot), heitin pois silmätulehduksen takia. Se Inglotin ripsari on ihan jees, mutta ei kyllä jotenkin sovi mulle. Se ei peseydy kunnolla pois ja tuntuu oudolta.... Nyt ostin lemppariani: Cliniquen High Impact:in!! Se on niiin hyvä, tuuheuttaa kunnolla!! Samalla käytiin kahvilla ja sämpylällä ja muksut sai leikkiä leikkipaikoissa. Niitä on nyt kaksi! Niitä leikkipaikkoja siis :) Mikäs siinä, kun ei ole kiire. Täytyyhän sitä lastenkin saada nauttia! <3











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti