maanantai 9. marraskuuta 2009

Mahdoton maanantai

En tiedä yhtään mitä teen tuon sikainfluenssarokotteen kanssa... Otanko sen lapsille vai en? Tällä viikolla sitä nyt saa jo, mutta ei hitsiläinen, en tiedä mitä tehdä. No, jos B:llä alkaa nyt taas nuha -ainakin nenä vuotaa- niin silloinhan sitä ei saa. En vaan tiedä.. Netistä ei kannata mitään lukea, lehdetkin kirjoittelee ja paisuttelee pienintäkin juttua. Mihin sitä uskoisi, kun ei asiantuntijatkaan tunnu rokotteesta mitään tietävän? Mietin vain, että mitä 5 vuoden päästä paljastuu rokotteen ottaneilla? Entä jos jotain tapahtuu enkä ole ottanut rokotetta? Entä jos jotain käy ja olen sen ottanut? Ei ehkä pitäisi miettiä, ottaa vaan. Jos jotain käy, niin ainakin puolelle kansalaisista käy sama.. Ollaan sitten vihanneksia kaikki yhdessä.. Todella lohduttavaa..

Itselleni en ota -kai. Minullakin alkoi tänään TAAS nuha! En kestä.. Viikko ilman ja taas nokka vuotaa.... :( Höh. Ehkä se olisi paras rokottaa itsensäkin... Ajatuksen menee niin hurjaa vuoristorataa, että oh hoijaaa...

Jotain positiivistakin sentään: Äsken sain tietää, että B:n kerho alkaa ensi maanantaina! Jee! Sitä B onkin jo kovasti odottanut ja melkein joka päivä kysellyt milloin mennään kerhoon :) Tänään ostettiin kerhoreppu :) B valitsi itselleen vaaleanpunaisen (ylläri, tuntuu neidin kaikki valinnat menevän aina vaaleanpunaiseen vaihtoehtoon) repun, jossa on pupu! Söpö kuin mikä :) Ja voi että, kuvitelkaa nyt miten suloinen näky innokas, suloinen, hymyilevä vaalea tukkainen tyttö on iso vaaleanpunainen reppu selässään! :)

Tänä aamuna oli luksusta, nukuttiin kaikki kahdeksaan!! Lapset menivät yhdeksältä nukkumaan ja nukkuivatkin hyvin. Ihanaa! Päivärytmi on siis tänään noin tunnin jäljessä. Ei se mitään.

Nyt tuntuu kovin helpolta, kun hoidossa ollut koira on lähtenyt omaan kotiinsa. Kyllä se lenkkeily teki hyvää ja olikin kivaa, koska koira oli Reipas! Tunsi olleensa lenkillä! Silmät kutisi ja pahoin pelkään, että koira-allergia puhkeaa... Se kun on todettu silloin vuosikausia sitten, kun olin allergiatesteissä vaikka silloin en reagoinut koirasta, olihan meillä koira. Nyt kun olen vain silloin tällöin koirien kanssa tekemisissä, niin voihan se puhjeta, jos se on silloin jo vähän ollut olemassa. Toivottavasti ei nyt tulisi tai alan siedätyshoitoon!

Voi että innostuin, kun tuli lunta! Nyt maa näyttää rumalta, kun lumet on lähtenyt.. Yök. Käytiin heti pulkkailemassa ja heiteltiin lumipalloja! Voi että B oli innoissaan! K ihmetteli, oli ihan jäykkänä ja silmät pyöreinä pulkassa "Häh?!" Sitten parin laskun jälkeen innoistui uuteen juttuun. Kävin lauantaina B:n kanssa ostamassa joulukoristeita! Ihanaaaaa!!!! Jouluvaloja pitäisi saada enemmän, ikkunaan valokoriste ja joulutekstiilejä...

Ensi viikonloppua en odota ollenkaan, mutta toisaalta sunnuntaita odotan erittäin innolla! Mieheni menee pe JA la bilettämään firmansa kanssa... Täytyy keksiä itselle ja lapsille jotain äksöniä perjantaiksi ja varsinkin lauantaiksi. Sunnuntaina itse menen messuille ja siellähän se päivä sitten meneekin! Ihanaa, siellä on niin kivaa! Katsotaan ehtiikö sitä millekään luennolle tälläkään kertaa... Ne ovat sellaiset messut, että pitäisi mennä kahtena päivänä, on niin paljon nähtävää, kuultavaa, ostettavaa, koettavaa jne... :)

Isänpäivänä menimme anoppilaan ja siellä oli yksi ihana yllätys! Koiranpentu!! Oli niiiin pieni, etten ole tiennyt että Collien pennut voivat olla niin pieniä! Samoin yksi pieni pari viikkoinen vauva. Oli niin kevyt ja pikkainen, että ei sitä taaskaan muista että omatkin ovat olleet niin pieniä. Tosin, ei tullut yhtään vauvakuume, mutta kyllähän sitä heltyy aina vauvoja nähdessään. Niinkuin mieheni yksi ilta sanoi, että "kolmas lapsi olisi kiva. Ajattele nyt sellainen pikku vauva". Katsoin häntä hetken, hymyilin ja sanoin "Ei, kyllä nämä kaksi riittää". Se oli kuulemma vaan testi, että ei hänkään halua kolmatta, mutta minun ilmeeni oli kuulemma ollut sellainen, että "ehkä, joo olishan se kiva".. Ei kuitenkaan. Kaksi on just hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti